LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cezar Alexa

we ❤️ music

Cezar Alexa: “În 2023 vreau să evoluez pe toate planurile, dar mai ales pe cel muzical”

Unul dintre cei mai sexy Tik Tok eri, solișți, actor în „Lara” revine în atenția fanilor cu un nou rol în filmul "Două inimi". Cezar Alexa a lansat și videoclipul piesei „Scuze” și într-un timp scurt a strâns aproape un milion de urmăritori pe Tik Tok, prin filmulețele sale amuzante. Acum poate fi văzut prezentând evenimente cu echipa Mixton Music dar și că actor, alături de Iuliana Beregoi, ecperienta despre care ne a spus mai multe în interviul următor. .

welovemusic: Joci în filmul 2 inimi. Ce ne poți spune despre rolul tău?
Cezar Alexa: Rolul de Mark, băiatul geniu, mi se pare că mi se potrivește foarte bine și m-am bucurat foarte mult să joc acest personaj, mai ales că la un moment dat adevărată față a lui Mark iese la iveală, un fel de băiatul rău, iar asta a fost genial.

Dar despre colegi? Cu cine ți a plăcut să joci?
Pot spune că am cei mai minunați colegi, prietenoși și distractivi, te poți baza oricând pe ei și am făcut împreuna echipa perfectă. Distracția și-a făcut loc în fiecare zi de filmare pentru “Două inimi”, dar cel mai mult m-am distrat alături de Celina și Ceanu și de asemenea cu ei am interacționat cel mai mult în film.

Ne poți spune dacă ai avut o scenă mai grea?
Să fiu sincer, o scenă care mi s-a părut destul de obositoare a fost cea în care am filmat cu mășina în trafic, din cauza aglomerației a fost un puc mai complicat.

Cum a fost 2022 pentru ține? Ne poți spune dacă a fost cum ți ai dorit sau a fost peste așteptări?
Pentru mine 2022 a fost cel mai productiv an de până acum, am avansat pe toate planurile și am învățat foarte multe alături de managerii mei Alina și Cătălin.Sunt mulțumit de realizările pe care le-am avut în acest an, dar bineînțeles știu că pot mult mai mult de atât.

Vin sărbătorile, ne poți spune dacă ai vorbit cu Moșul și unde te va prinde?
Sincer să fiu nu știu sigur unde mă va lrinde Moșul, dar sper că acasă, alături de familie și prietenii mei.

Îți aduci aminte de un Crăciun din copilărie? Îți aminteșți de unul anume? De un Crăciun mai special? Ți ai dorit ceva și nu ți a adus?
Îmi amintesc că la vârstă de 7 ani l-am prins pe Moșul cum îmi punea cadourile sub brad. Am țipat de bucurie când l-am văzut și după i-am zis să stea lângă mine până verific dacă mi-a adus ce mi-am dorit. Pot spune că am fost un copil tare norocos și iubit se Moșul, mereu îmi aducea tot ce îmi doream, chiar și mai mult decât merităm uneori.

Mergeai la colindat?
Daaa, mergeam la colindat mereu. Până în vârsta de 13 ani mergeam cu surioara mea mai mică Angelica și după ce am mai crescut am fost în gașcă cu prietenii mei, nu ratăm nici o casă sau bloc, eram tare puși pe făcut bani.

Ce alte proiecte ai? Ce îți dorești pentru 2023?
În anul 2023 vreau să evoluez și mai mult față de cum am evoluat în 2022 pe toate planurile, dar mai ales pe cel muzical

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT