LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
d4vd a lansat single-ul Sleep Well

we ❤️ music

d4vd a lansat single-ul “Sleep Well”

d4vd a lansat single-ul “Sleep Well”. Melodia este un punct culminant al viitorului său EP de debut Petals to Thorns, care va fi lansat pe 26 mai.

„Sleep Well” este o baladă încântătoare care introduce ascultătorul către o nouă latură a lui d4vd. Instrumentale se îmbină armonios cu versurile de dragoste ale lui d4vd, care simbolizează romantismul cu o fervoare adolescentă.
Regizat de Chris Villa, videoclipul care îl însoțește urmează exemplul cu un montaj emoționant de d4vd și interesul său amoros scufundat în fundaluri cerești, luminate de lumânări.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/SleepWellPR

EP-ul “Petals to Thorns” este pregătit să fie un debut revoluționar care captivează ascultătorii prin gama sa diversă de genuri, de la R&B la indie rock și grunge. Proiectul de nouă melodii include cele două single-uri ale sale, care au urcat în topuri, „Romantic Homicide” și „Here With Me”.

Materialul include, de asemenea, cele mai recente lansări ale sale, „Worthless” și „Placebo Effect”, precum și piese noi care prezintă sunetul inovator al lui d4vd.
Piesele variază de la pop plin de reverb, până la rock lejer, cu elemente de R&B și pop-punk în voce. După ce s-a confruntat cu probleme privind drepturile de autor pe canalul său YouTube de jocuri, d4vd și-a început cariera muzicală înregistrând melodii în dulapul surorii sale prin aplicația BandLab.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT