LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
alex parker

we ❤️ music

Alex Parker si Milan Gavris au colaborat pentru piesa “Insecure”

Alex Parker, DJ-ul și producătorul român de top, face echipă cu artista, Milan Gavris, pentru „Insecure”, o melodie pop rock alternativă, cu un vibe pozitiv.

„Insecure” este a doua sa piesă de pe următorul EP, care va fi lansat în această vară și vine după succesul piesei „All This Love”, intrarea sa la Eurovision Song Contest România din acest an.
Piesa “Insecure” este compusă de catre Alex Parker, alaturi de Holy Moly, iar videoclipul piesei a fost filmat în Lisabona, Portugalia.

Alex Parker este un DJ, producător și compozitor român. Parker este cel mai bine cunoscut pentru că a devenit primul DJ care a cântat peste o turbină eoliană timp de peste 5 ore în timpul Festivalului Neversea din România în 2019. Parker a scris, produs și mixat peste 50 de melodii pentru artiști cunoscuți ai României, precum Antonia, Delia, Alexandra Stan, Morandi, JO, Liviu Teodorescu, Irina Rimes, MIRA, AMNA, Voltaj.

Streaming Link: https://listen.lnk.to/InsecurePR

Parker a început să ia lecții de pian la 6 ani și, la 13 ani, a început să cânte prin cârciumile din București. Până în acel moment, a fost autodidact, dar a început să studieze teoria muzicală și să urmeze cursuri de canto la vârsta de 14 ani. A câștigat pentru prima dată notorietate internațională în 2016 cu single-ul său de debut, single-ul „Tropical Sun”, produs în Studiourile DeMoga. „Tropical Sun” a fost urmat de lansările sale din 2017, „Synchronize” cu Alexandra Stan și „Fix Your Heart” cu Misha Miller.

Parker și-a făcut debutul la Ultra Music în 2019 cu „In My Mind”, care a fost urmat de „Love Games” și „Addicted”. Tot în 2019, a co-fondat Creator Records și reprezintă artiști precum Holy Molly și Olivia Addams, pentru care a produs și scris single-uri ca „Menage A Trois” și „Dumb”. În 2021, single-ul său „I Want The Money (The Crypto Anthem)”, featuring cântăreața americană HERA, a fost prezentat în clădirea Times Square din New York. Mai mult, această melodie a marcat prima colaborare dintre un artist și o tehnologie gigantică, Elrond Network, o companie de top 50 de criptomonede.

În 2021, Alex Parker a semnat un contract cu Universal Music România și a marcat începutul acestei colaborări cu piesa „Home Alone”, alaturi de Alexandra Stan. În 2022, Alex Parker și-a unit forțele cu Bastien și a participat la Selecția Națională a Eurovision Song Contest 2022, cu single-ul „All This Love”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT