LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
bibi si antonio pican

we ❤️ music

Bibi și Antonio Pican, au sărbătorit un an de relație printr-un videoclip la o piesă nouă

Alături de Cleopatra Stratan și Edward Sanda sau Jo și Juno, Bibi și Antonio Pican formează unul dintre cuplurile de adolescenți simpatici care se iubesc și lucrează împreună.

Weeekendul trecut a fost unul special pentru simpatica Bianca Lixandru alias solista Bibi, pe care o știți și din serialul “Profu” și tanarul Antonio Pican. Cei doi au împlinit un an de când au lansat “Toate fostele” și au lansat un nou videoclip la piesa „Boom Diggy”.

Cei doi îndrăgostiți au împlinit un an de când au lansat videoclipul piesei „Toate fostele” și au zis să o facă într-un mod special. Au lansat „Boom Diggy”, un videoclip dar și o piesă la care au colaborat la text Antonio Pican cu Lixandru Bianca Mihaela și Diana Sturza iar de producție s-a ocupat Stan Nicolae și Baisan Radu (Pink Elephant) iar tema a fost oferită de Dj Allen. „Azi, fix 1 an de când am lansat primul nostru proiect împreună #ToateFostele care a fost pe toate radiourile din România, a avut un succes mare și a fost tare special pentru noi deoarece prin el ne-am făcut relația publică, am pregătim o nouă surpriză pentru voi, am lansat noul nostru proiect muzical… “BOOM DIGGY” Sperăm din suflet să vă placă și să fie pe repeat! e piesa mea preferată… îmi doresc să fie și a voastră @antoniopican Mulțumesc că îmi ești inspirație… e atât de frumos când iubirea noastră e pusă în muzică și ajunge la sufletele oamenilor Te iubesc!”, a scris Bibi pe pagina ei de instagram!

Cerută în căsătorie într-un mod inedit

Bianca Lixandru, Bibi – cum o cunosc cei din mediul online, cea care o interpretează pe Rita în serialul “Profu`”, a fost cerută în căsătorie și totul a fost emoționant. Cei doi au plecat în vacanță în Dubai iar acesta a cerut-o în căsătorie. Actrița a spus că un astfel de eveniment a fost unic în viață. „Să primești inelul de logodnă de la persoana iubită este cu siguranță ceva special, frumos și unic în viață. Consider că îți trebuie extrem de mult curaj pentru a pune aceea intrebare și știu că Anto a făcut acest pas pentru că are mare încredere în mine și în relația noastră. Din punctul nostru de vedere, trebuie să iubești mult persoana de lângă tine și să ai multă încredere în ea ca să poți să faci acest pas. Ne iubim mult și fiecare clipă pe care o petrecem împreuna e specială. Inelul de logodnă constituie pentru noi un simbol al dragostei și da, am primit inelul de logodnă, dar asta nu înseamnă că suntem deja și căsătoriți. Însemnă că a fost un gest făcut din pură iubire, un gest care înseamnă extrem de mult pentru noi și ne dorim să ținem, momentan, aceste sentimente așa cum sunt acum. Toate vin la timpul lor! Important este că ne iubim și avem încredere în noi.”  Bibi a precizat că, înainte să facă planuri de nuntă, are multe surprize pregătite alături de logodnicul ei: „Ne dorim sa facem atât de multe lucruri împreună, fapt pentru care v-am pregătit multe proiecte și sperăm să vă placă. În scurt timp le vom dezvălui. Îi suntem extrem de recunoscători lui Dumnezeu pentru relația pe care o avem deoarece este absolut superb să crești (în orice) odată cu persoana dragă, să vă învățați reciproc, să vă ajutați la bine și la greu, să vă maturizați împreuna, dar, în același timp, să vă cunoașteți și să vă păstrați latura inocentă, de copil, din voi. Vrem să le mulțumim frumos tuturor oamenilor care ne urmăresc și care ne-au transmis gânduri atât de minunate. Vă îmbrățișăm cu toată dragostea și fiți cu ochii pe noi pentru ca vă pregătim multe proiecte geniale!”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT