LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Rema a lansat single-urile Holiday și Reason You

we ❤️ music

Rema a lansat single-urile “Holiday” și “Reason You”

Acestea marchează prima sa lansare solo de laa albumul său de debut „Rave&Roses” de anul trecut. Ambele single-uri prezintă un sunet nou, evoluat pentru Rema, cu „Holiday” uptempo care reflectă asupra luptelor și a sacrificiilor pe care le-a făcut în viața sa - de la Benin City până la EP-ul său de debut în 2019 - evidențiind încrederea în sine în ciuda îndoielilor, criticilor și respingerii.

Rema transportă ascultătorul prin vocea sa încântătoare și meditativă la „Reason You”, o melodie dedicată unei anumite persoane care i-a atras atenția. Rema este cel mai cunoscut în întreaga lume pentru hitul său single „Calm Down”, care a ajuns numărul 1 în topul Billboard Global, pe locul 6 în UK Charts și pe primul loc, pentru mai multe săptămâni consecutive în topul de difuzări din România, devenind cel mai performant videoclip Afrobeats de pe Youtube din toate timpurile.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HolidayPR
.

„Calm Down” a primit sprijin neclintit în India și Emiratele Arabe Unite, a fost primul single numărul 1 în topul de debut MENA, iar acum Rema este al 65-lea artist cu cele mai multe stream-uri pe Spotify, cu peste 37 de milioane de ascultători lunari. La sfârșitul anului 2022, turneul mondial sold-out al lui Rema a dovedit de ce el a continuat să fie unul dintre cei mai “hyped” artiști din jocul global. Cele două spectacole sold-out din Londra s-au lăudat cu apariții surpriză de la Skepta, Dave și Fireboy DML, pentru a numi câteva, cu performanța energică a lui Rema impresionând pe cei mai aspri critici.

Marcând un an de la lansarea albumului său de debut, steaua lui Rema a continuat să strălucească, demonstrând impactul imens pe care l-a avut Afrobeats asupra lumii. Rema a crescut în fața ochilor tuturor și și-a atinspotențialul înăscut. 2023 este un an de maturizare pentru pionierul Afrorave, acum, în vârstă de 22 de ani, care va continua să crească, să creeze și să-și lase amprenta divină asupra muzicii.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT