LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Ellias - Hai sa ne mintim frumos

we ❤️ music

Ellias a lansat videoclipul piesei ,,Hai să ne mințim frumos”, chiar de ziua lui

Luna iulie aduce o piesă hot, numai bună de ascultat vara aceasta și nu numai! „Hai sa ne mintim frumos" este numele single-ului care îți va capta atenția chiar de la primele acorduri și te va purta într-o poveste muzicală în care iubirea este atât de diferita încât poate fi vazuta altfel.

Piesa „Hai sa ne mintim frumos” este însoțită de un videoclip fresh, în care distracția și flirtul se împletesc frumos. „Am fost nerăbdătoare să împărtășesc această piesă cu publicul, mi-era foarte dor să cânt o piesă cu așa o energie și cu un vibe pozitiv. Cu un superb model precum Denisa Petrut nu ai cum sa nu te distrezi”, ne-a spus Ellias. Piesa a fost compusa de Ovidiu Junghiatu si Andy Robert iar textul de Ovidiu Junghiatu, orchestratia de Andy Robert (Any1), Mixing & Mastering: Andy Robert (Any1) iar videoclipul produs by Călătorie Magică http://instagram.com/calatoriemagica

,,Hai sa ne mintim frumos” este o piesa cu un vibe pozitiv, versuri ce reflecta realitatea actuala a zilelor noastre. O melodie care trebuie ascultata ca sa poti simti esenta versurilor. Videoclipul a fost filmat la Sibiu si Bucuresti. Filmarile au decurs foarte bine, partea de montaj a durat mai mult, pe masura ce am mai multe proiecte devin tot mai pretentios si asteptarile mele sunt mai mari, sunt atent la detalii. Eu vad un videoclip ca si un puzzle. Imagini, cadre care copleteaza o poveste. Dupa vacanta bine venita si meritata m-am pregatit pentru un nou proiect muzical, un proiect de moda. Pe langa faptul ca am foarte mult de lucru in salonul de beauty”, a mai spus Ellias.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT