LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
LaLaBand

we ❤️ music

Cum arătau membrii trupei LaLa Band acum 10 ani! Ce fac cei 22 de tineri în prezent?

În urmă cu 10 ani se năștea o trupă și un serial, împreună făcând istorie în lumea muzicii românești dar și în televiziune. Este vorba despre LaLa Band care a creat isterie la momentul respectiv! Cei 22 de tineri au jucat și în serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață”, difuzate de ProTV și Acasă. WeLoveMusic îți dezvăluie cum arătau tinerii atunci și cum arată acum și cu ce se ocupă mai ales că săptămâna trecută au împlinit 10 ani de la lansare.

Alina Eremia – a fost încă de la început protagonista serialului “Pariu cu viața” și a fost personajul principal. Cânta de mică și a participat la Eurovision junior. După ce s-a încheiat serialul a început o carieră solo, a fost jurată la “Next Star”, de la Antena 1, și a devenit imaginea mai multor branduri de produse de frumusețe și haine. A început să-și compună muzica singură și să facă piese care sunt în topuri.

Dorian Popa, partenerul Alinei Eremia din serial, a jucat rolul bărbatului fatal din “Pariu cu viața”. Și el a fost jurat la Next Star, a participat la mai multe reality-show-uri printre care “Sunt celebru, scoate-mă de aici” sau “Asia Express”, a lansat pisese de succes, a avut colaborări interesante, a jucat în filme și seriale, și-a deschis un site cu accesorii care-i poartă numele, a făcut reclame, are canal de Youtube și are succes în tot ceea ce face.

Sore Mihalache era cunoscută încă de mică, când a făcut parte din trupa Dolly, păstorită de Nicola, apoi a făcut parte din “Crazy Win”, a devenit actriță, a jucat în câteva filme și a continuat să facă și televiziune. A devenit mamă și continuă să facă muzică colaborând cu HaHaHa Production și își regizează propriile videoclipuri.

Raphael Tudor a fost partenerul lui Sore atât în serialul “Pariu cu viața” cât și în viață reală, o scurtă perioadă. După serial a continuat să facă televiziune atât ca actor cât și ca reporter în emisiunile de la Happy Channel.

Alexia Talavutis era actriță înainte de a juca în “Pariu cu viața”, a apărut în serialul “Trasnitii”. Tânăra și-a făcut debutul solo după LaLa Band și s-a căsătorit cu unul dintre regizorii serialului. Anul trecut a prins un alt rol în “DM”, un serial realizat pentru Youtube cu adolescenți într-un liceu și cu multe întâmplări interesante.

Dima Trofim a început și el o carieră solo după LaLa Band, a participat la mai multe emisiuni de televiziune și reality-showuri. De anul trecut Dima face parte dintre prezentatorii de la Antena Stars și continuă să colaboreze cu diverși artiști.

prima poza lala band
prima poza lala band

Cristina Ciobănașu a intrat în showbiz ca și caz social la “Dansez pentru tine” unde Alex Velea a dansat pentru ea. Apoi a fost adoptată de producătoarea Ruxandra Ion care i-a oferit posibilitatea să joace în câteva seriale precum “Îngerașii” sau “Aniela”. Joacă în “Pariu cu viața” și “O nouă viață”, unde are roluri principale, În paralel cu LaLa Band a făcut parte și din trupa One, alături de Vlad Gherman, cu care o vreme a fost logodită. De când mama ei adoptivă s-a mutat la Antena 1, are emisiune la “Happy Channel” iar acum joacă în serialul “Adela”, apărând și în alte proiecte de succes.

Vlad Gherman a continuat să facă televiziune la Happy Channel și să joace în seriale, unde joacă roluri principale. A jucat în ultimii ani în “Fructul oprit”, “Sacrificiul” și acum face parte din distribuția producției “Adela”. După ce a cântat în trupele LaLa Band și One a spus stop muzicii, cântând doar la chitară.

Gloria Melu și-a continuat cariera de actriță și cântăreață însă a plecat peste hotare în Statele Unite ale Americii. Acolo a lansat câteva melodii și a jucat în câteva piese de teatru.

Bubu Cernea a participat de mic la Eurovsion junior și a continuat să cânte la tobe așa cum a făcut-o și în trupa LaLa Band. După ce s-a încheiat serialul a fost toboșar cu trupa lui la “Roata norocului” de la Kanal D, cântă cu Inna, Irina Rimes sau Alina Eremia. A mai jucat în seriale la Happy Channel, și de curând s-a logodit cu iubita lui.

Ana Banciu s-a alăturat mai târziu serialului, însă a făcut carieră solo și are o carieră în televiziune. După ce a câștigat “Asia Express” cu Raluka, acum fac echipa la “Te cunosc de undeva”. Are carieră de succes solo, are iubit și se mândrește că e fiica lui Mircea Baniciu.

Liviu Teodorescu a intrat în proiect după ce a partipat la “Vocea României”. Acum este un compozitor de succes iar anul trecut a lansat mai multe hituri, printre care “Îți mulțumesc” și și-a cerut iubita în căsătorie.

Andrada Popa a jucat în serial după care a urmat actoria în Marea Britanie. După ce a lansat mai multe piese s-a întors în țară și a jucat anul trecut într-un proiect marca Iura Luncașu, un film despre care nu s-au dat mai multe amănunte.

Săli Levent s-a lansat solo după serial, a lansat mai multe piese, însă la un moment dat și-a îndreptat atenția către actorie. A jucat în mai multe filme regizate de Iura Luncașu și a continuat să primească oferte, apărând chiar și în “Vlad”

Giorgiana Drumen era meziana echipei însă a crescut și s-a transformat într-o domnișoară extrem de sexy. Care a lansat mai multe piese și videoclipuri. Ea este acum țiktok-erită de succes.

Costin Cambir era actor încă dinainte de a juca în serialul “Pariu cu viața”, însă după aceea a plecat din țară și s-a apucat de actorie în Marea Britanie. Și el a revenit în România și a avut câteva proiecte aici.

Monica Odagiu a continuat să facă actorie cât și muzică. A lansat o piesă cu Dan Bittman și a filmat un videoclip, a făcut teatru și a lansat câteva piese cu sora sa, Ana Odagiu. Împreună fac și niște schetch-uri pe rețelele de socializare pline de umor, între muzică și actorie.

Andrei Ștefan a câștigat o ediție “Dansez pentru tine” înainte de a intră în serial. După LaLa Band și “Pariu cu viața” a continuat să fie antrenor și să dea cursuri de dans, a devenit jurnalist și s-a implicat în multe campanii caritabile. Iar anul trecut s-a însurat și a devenit tată pentru prima oară.

Bianca Dragomir a continuat și ea să cânte solo dar a făcut backing vocal pentru Loredana Groza în concertele ei.

Mihai Mititescu a devenit actor, a terminat facultatea de actorie și acum joacă în serialul “Adela” de la Antena 1. A avut și câteva încercări muzicale, a devenit și el tată și s-a maturizat.

Oana Stanciu a stat multă vreme în spatele vedetelor, pe partea de promovare și a încercat și ea să lanseze mai multe piese.

Gabriel Ciocan a continuat să joace în seriale iar după ce anul trecut a jucat în “Sacrificiul”, anul acesta apare într-un nou rol în serialul “Adela”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT