LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Cristina Vasiu e fericită! Lansează imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, “Cântăm pentru tricolori”

Cristina Vasiu a lansat piesa verii, “Yale, Yale” și totodată un adevărat imn al tricolorilor! Artista e super fericită  pentru că a dedicat o piesă specială Echipei Naționale de Fotbal a României. Melodia se numește “Cântăm pentru tricolori” și se lansează în colaborare cu MusicLover.

Avem cel mai tare și emoționant imn al Echipei Naționale, pe linia melodică a piesei “Yale!”
Sunt foarte fericită că a început campionatul și am reușit să fac o piesă dedicată special Echipei Naționale a României! Îmi doresc să cânte toată țară acest imn! Hai, România!”, spune Cristina Vasiu care a lansat săptămâna trecută piesa “Yale, Yale” și anunța încă de pe atunci faptul că are un mesaj special pentru fotbaliști.

Artista are o vară plină cu proiecte muzicale și multă emoție pe partea sentimentală pentru că se apropie nunta, pe 6 iulie, și o  încearcă tot felul de gânduri înainte de marele eveniment, dar și multe emoții pentru  ceremonia religioasă.

Se întâmplă lucruri frumoase în viața noastră în ultima perioadă, cu ajutorul lui Dumnezeu!”, a mai spus artista care este foarte încrezătoare în piesa „Yale, Yale” cu atât mai mult cu cât „această piesă o să ajungă mare de tot pentru că va fi și un imn al echipei de fotbal a României. Avem un mesaj special pentru  fotbaliști, pentru tricolori și sunt foarte mândră că am reușit cumva să intru și în această poveste cu totul nouă pentru mine. Pentru toate există un început atâta timp cât e cu energie faină și oamenii se conectează pentru a face lucruri frumoase împreună”, ne povestea artista în urmă cu o săptămână.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT