LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Catalina Cara lanseaza “When You Give Me Love”

we ❤️ music

Cătălina Cara a lansat videoclipul piesei „When You Give Me Love”

Cântăreața și compozitoarea Cătălina Cară lansează single-ul de debut al noului sau proiect, „When You Give Me Love” că un preview al lansării EP-ului „Leap Year Baby” din dată de 28 februarie 2022. Lansată pe 21 ianuarie, piesă „When You Give Me Love” transpune publicul într-un univers plin de speranța, cu soundtrack de indie-pop-dream, infuzat cu jazz și influențe future soul.

Născută pe 29 februarie în Chișînău, Moldova, de aici și numele EP-ului, Cătălina îmbrățișează esență individului născut într-un an bisect, care se translateaza foarte natural în sound-ul ei: este un artist intuitiv, cu un sens al inocenței captivant și cu o veșnică dragoste pentru expresie.

“When You Give Me Love” este prima mostră din EP-ul Cătălinei, o lansare care marchează atât evoluția ei personală, dar mai presus cea artistică. Succesul internațional pe care l-au avut proiectele ei anterioare a fost motivația de a prelua frâiele carierei sale de artist și de a-și atinge noile obiective și ambițîi.
Despre piesă de debut spune: „Dacă cauți pe google citate despre dragoste vei găși foarte multe cuvinte sofisticate puse împreună care te vor lasă cu o ușoară confuzie. Ei… piesă mea „When You Give Me Love” doar adaugă mai mult la această stare pentru că este simplă și fără drama. Niciun sacrificiu și nicio suferință aici.”

Din pasiunea pentru exprimarea autentică, Cătălina își dorește că muzică ei să fie o oglindă a fiecărui moment al evoluției ei. Este complet devotată procesului creativ, majoritatea pieselor sunt scrise de ea, fiind implicată și prezența inclusiv la producția pieselor. Pentru producție lucrează împreună cu una dintre cele mai bune echipe din România, Yin Creatif (formulă din spatele succesului bandului Golan).

„Învăț constant lucruri noi despre mine, despre muzică, despre sound, despre oameni și particularitățile lor. Este fascinant cum mă poate inspiră orice eveniment aparent insignifiant. Am fost norocoasă să experimentez multe culturi, fie prin călătorii sau din anii de studiu din Londra. Experiență mea în muzică și actorie m-a ajutat enorm în evoluția mea artistică.” declara Cătălina.

După ce și-a luat diplomă la Universitatea Kingston și s-a întors acasă în Moldova, demersul Cătălinei a fost să se concentreze pe identitatea artistică. Această etapă s-a încheiat în 2020 când a început să lucreze la EP-ul care se numește simbolic Leap Year Baby.

EP-ul ei de debut are un sound soft indie-pop și a fost creat literalmente în mijlocul pădurii, la o ora de București, unde este studioul Yin Creatif. Piesele îi dau ascultătorului șansă să navigheze liber prin emoții profunde și stări de visare în drumul spre sentimentul de eliberare pe care îl aduce dragostea.

CATALINA CARA ONLINE:
https://www.instagram.com/catalinacara_/
https://www.tiktok.com/@catalinacara_?lang=en
https://www.facebook.com/catalinacaramusic
https://youtube.com/channel/UCBXBXLRWpeHtMutmsrt18og
Credite: Muzica: Catalina Cara, Yin Creatif, Versuri: Catalina Cara, Yin Creatif, Produsa de Yin Creatif, Mix si Master: Calyx Mastering, Regie: Lofi Blartisio, Make-up & Hair: Alex Ifimov, Styling: Andrei Dudau, Actor: Babu Aristide

 

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT