LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Splash_Johny Romano

we ❤️ music

Johny Romano vine la “Splash! Vedete la apă”

Johny Romano, un artist talentat care promite mult si care este indragostit de muzica rap si muzica lautareasca inca de cand era copil. Artistul a lansat primul lui single”Na Janau” in colaborare cu Hood Famous si Sprint Music, piesa care a strans un milion de vizualizari pe youtube in prima zi de la lansare, devenind virala pe retelele de socializare. Johny Romano vine la "Splash! Vedete la apă"

Johny Romano ne spune ca “Na Janau” este piesa in care se regaseste si este cu adevărat esența a ceea ce este el ca om. Piesa a fost construită foarte organic, foarte natural, iar refrenul a apărut în primul minut în care a auzit instrumentalul impreună cu Connect-R, cel care l-a descoperit si l-a sprijinit in toata aceasta perioada, fiind mandru de „tanarul fenomen, cu o voce impresionanta”.
“Na Janau”, care înseamnă “nu știu“, îsi doreste să inspire curajul de a recunoaște asta… “nu știu”! Melodia oferă o alternativă și nu cere nimic, este pentru orice om.
Artistul a demonstrat tuturor ca are talentul si ambitia necesara pentru a ajunge un nume cunoscut in industria muzicala romaneasca.

Vineri seară vor intra în competiția “Splash! Vedete la apă” de la 20:30, la Antena 1 : Andreea Bododel, Maria Constantin, Laurette, Vlad Craioveanu, Juno și Johny Romano. Cum s-au desfășurat antrenamentele lor și ce salturi au ales să facă, telespectatorii pot afla urmărind cea de-a doua ediție „Splash! Vedete la apă“ în această seară de vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Cel de-al cincilea sezon al celui mai îndrăzneț show al verii aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT