LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cuco x Best Disaster

we ❤️ music

Cuco a lansat “Best Disaster”

Cuco a lansat “Best Disaster” o piesa psihedelică, captivantă, cu un solo de chitară celest. Piesa este co-produsă de Nicholas Allbrook și James Ireland din trupa Pond și Alex Pasco. Piesa vine alături de un nou videoclip, regizat și animat de Eric Foster, cu ilustrații de la Jake Foreman, în care Cuco navighează printr-o navă în spațiul cosmic.

Single-ul vine la scurt timp după anunțul viitorului său turneu din America de Nord, care începe pe 27 februarie și se oprește în San Francisco, San Diego, Las Vegas, Mexico City, Washington, D.C. și New York.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/BestDisasterPR

„Best Disaster” vine după albumul Fantasy Gateway de anul trecut, pe care Pitchfork l-a descris ca având „strălucire nouă” și marchează deschiderea unui nou capitol pentru Cuco și cariera sa înfloritoare. De-a lungul proiectului cu 12 piese, Cuco reflectă asupra experiențelor sale de adolescent în lumina reflectoarelor. Fantasy Gateway include piesele remarcabile „Sitting In The Corner” cu Kacey Musgraves și Adriel Favela, „Fin Del Mundo” cu BRATTY, balada psihedelică „Time Machine” și „Caution”, care au sosit cu imagini create de Grin Machine și regizate de Cole Kush. După lansarea albumelor, Cuco a strâns acum peste 1 miliard de stream-uri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT