LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
harrison

we ❤️ music

Fanii Snow Patrol au parte de un remake după piesa „Chasing Cars” de la Harrison

Artistul britanic, Harrison, lansează următorul lui viitor hit cu remake-ul piesei originale a trupei celebre Snow Patrol, „Chasing Cars", melodie de pe coloana sonoră a serialului "Anatomia lui Grey".

După succesul enorm pe care l-a avut cover-ul lui la piesa lui Juice WRLD, „Lucid Dreams”, care a fost lansat toamna trecută și deja a acumulat peste 20 de milioane de stream-uri, au urmat single-urile „Losing My Mind” și „Touch Me”. Acum, cu lansarea remake-ului de la piesa „Chasing Cars”, fanii se pot bucura încă o dată de muzica dance emoțională a acestui artist exceptional.
Stream / Download: https://umusic.lnk.to/HarrisonChasingCarsPR
După o colaborare cu David Guetta și Glowinthedark în 2013, Harrison și-a făcut debutul pe scena muzicii dance, unde cântărețul și DJ-ul a devenit unul dintre cei mai apreciați producători. Harrison a fost și este susținut în continuare de unii dintre cei mai recunoscuți artiști de muzică dance la nivel global, incluzându-i pe Tiësto, Avicii, Dimitri Vegas & Like Mike și Danny Howard de la Radio 1, care îi apreciază identitatea muzicală de neconfundat. Colaborările sale cu numeroși artiști precum Steve Aoki, Dannic, Thomas Gold, Alok, Knife Party și Hardwell l-au ajutat pe Harrison să își câștige reputația de unul dintre cei mai buni producători ai momentului. Prin intermediul piesei „Chasing Cars,” Harrison reinterpretează hit-ul din 2006 premiat cu aur și platină.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT