LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Alb Negru feat. What’s UP cântă “Hey, Domnișoară!

S-a lansat o super piesă, cu un vibe numai bun de “îndrăgosteală”: “Hey, Domnișoară!”.

Responsabili pentru ea sunt Alb Negru feat. What’s UP a căror voce se împletește de minune pentru un sound fresh și un proiect frumos, realizat sub egida MusicLover, cu un videoclip pe măsură, de care s-a ocupat nimeni altul decât regizorul preferat al artiștilor, Silviu Mîndroc. Trupa Alb Negru are anul acesta un motiv întemeiat să se mențină la înălțime! Andrei Ștefănescu și Kamara sărbătoresc 20 de ani de când cântă în această formulă.

“Videoclipul pentru “Hey, Domnișoară!’ a fost regizat de Silviu Mîndroc într-un club unde, culmea,  noi am cântat la primul nostru Revelion, în 2004-2005 și actualmente, clubul ăla poartă altă denumire, dar, ca să vezi,  ironia sorții, pentru că anul ăsta împlinim 20 de ani  și  la primul nostru Revelion am cântat chiar în acel club. Se leagă povestea extraodinar de bine pentru cei 20 de ani de Alb Negru”, a început să povestească Kamara.

Atât el cât și Andrei Ștefănescu sunt extrem de încântați de această colaborare cu What’s UP pentru “Hey, Domnișoară!”. 

“Am ales să lucrăm cu What’s UP pentru că stilul lui se potrivește foarte mult cu stilul nostru, genul lui de versuri se pliază foarte mult pe genul nostru de versuri și e un tip foarte talentat cu care chiar ne-am dorit această colaborare. E nebun în felul lui dar un nebun frumos care colorează peisajul  muzical din România. E una dintre colaborările cele mai frumoase pe care le-am avut alături de un artist din noua generație și sperăm să avem din nou alte colaborări.  De asemenea, mai pregătim alături de  frații noștri deja, Ralflo și Rareș, o altă piesă, dar o să vedem cum ne vom sincroniza pentru lansarea ei. Până una alta, ne pregătim pentru We Love Music. “Hey, Domnișoară!” este o piesă  care vine practic să sărbătorească cei  20 de ani de Alb Negru pe care noi ii vom petrece la We Love Music Festival în luna August, care se desfășoară pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Sperăm noi să  fie o piesă de succes, care să ajungă la inimile oamenilor, la inimile tuturor domnișoarelor și  doamnelor, prin glasurile iubiților lor. Noi suntem portavocea lor în cazul de față. Așadar să urmăriți videoclipul, piesa e făcută de mai mulți compozitori, Bastien, Eligarf, What’s Up, Kamara, suntem mai mulți compozitori acolo și sperăm să vă placă!”, a mai povestit Kamara despre “Hey, Domisoară!”, noua piesă Alb Negru în colaborare cu What’s UP.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT