andreea-banica

Cu ce se ocupă Andreea Bănică în pandemie de când nu mai are concerte

we ❤️ music
Andreea Bănică intră în afaceri și își face hotel pe faleza de la Eforie Nord și speră să îl inaugureze anul acesta.

Chiar dacă recent a lansat piesa “Dragoste încercată” la care a filmat și videoclip nou împreună cu Dorian Popa, Andreea Bănică nu a mai venit cu nimic nou muzical. Însă WeLoveMusic îți spune cu ce s-a ocupat solistași soțul ei în pandemiei. În plus, Andreea a publicat un mesaj emoționant pe pagina ei de facebook!

“A fi mamă presupune multe sacrificii din partea unei femei. Iar când copiii mei îmi spun „te iubesc“ mă simt pe deplin definită și mândră de această titulatură. Dacă aș putea da timpul înapoi, aș vrea să îi spun și eu în fiecare zi mamei mele că o iubesc. Când eram copil afecțiunea era exprimată altfel și în casa noastră nu răsunau prea des aceste cuvinte…

andreea si copii ei
andreea si copii ei

I-am spus mamei mele că o iubesc abia atunci când s-a îmbolnăvit, dar i-am spus-o cu toată puterea adunată în inima mea în toți acei ani în care nu știam cum să fac asta (erau total alte vremuri și „metode de parenting”. Mi-aș dori enorm să fiu cea mai bună mamă pentru copiii mei. Oare o să reușesc? Cu siguranță o să aflu răspunsul la această întrebare când vor fi mai mari și vor veni la mine cu flori și soare în suflet. Cred că recunoștința lor de mai târziu va fi cea mai bună dovadă”, a scris Andreea Bănică pe facebook.

andreea banica si lucian mitrea
andreea banica si lucian mitrea

Andreea intră în afaceri și își face hotel
Tot mai mulți cântăreți de la noi se reprofilează și încearcă să se descurce cum pot de când nu mai sunt concerte. Andreea Bănică și Lucian Mitrea au muncit în pandemie pentru bunăstarea familiei şi au investit toţi banii agonsiţi de-a lungul timpului din concerte şi emisiuni tv într-un hotel ce se va deschide anul acesta dacă li se va permite. Probabil că dacă nu era criză de coronavirus acest hotel s-ar fi deschis de anul trecut, însă au întâmpinat ceva probleme. Acesta este situat pe faleza din Eforie Nord şi cei doi își doresc să-l inaugureze anul acesta. Amândoi soții s-au născut acolo și abia așteaptă să termine lucrările. Solistă e fericită că are de muncă și se va implica în decorarea camerelor hotelului și va avea multe de făcut. Cei doi au vândut o casă din Eforie Nord că să poată să construi acest hotel și au investit toți banii în acesta. Va mai spunem că Andreea Bănică şi Lucian Mitrea sunt unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Pe 21 iunie, anul acesta solistă va împli 43 de ani de viaţă şi 13 ani de la nuntă cu impresarul. Andreea Bănică şi soţul ei s-au cunoscut în adolescenţă, urmând amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. Ei au împreună doi copii, pe Sofia Maria (12 ani) şi pe Noah (5 ani).

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT