LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Copacabana feat. Bibi se distrează pe „Sus Paharul”! Cel mai fresh feat. al momentului!

Noul proiect muzical Copacabana, la cârma căruia se află DJ Sava, face furori! După ce a lansat piesa „Străini în noapte”, împreună cu Tamy, care a fost extrem de încântată de această colaborare, Copacabana lansează azi o piesă extrem de fresh, în colaborare cu Bibi, una dintre cele mai iubite artiste din generația tânără.

Copacabana și BiBi  spun „Sus Paharul” și lansează această melodie în două variante, având și o versiune balcanică, așa cum e trendul, Copacabana feat. BiBi & Emil Poke. Muzica și textul pentru „Sus paharul” sunt realizate de Copacabana, videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc, iar piesa este lansată în colaborare cu Bianco Music. BiBi are o ascensiune din ce în ce mai frumoasă și este recunoscătoare pentru tot ce i se întâmplă în ultima vreme pe plan muzical.

 „Sus paharul că ne place viață bună

Sus paharul că suntem toți împreună

Știm cu hazul și necazul

Dar când începe balansul

Parcă așa uităm de toate, frate lângă frate…”, sună refrenul celei mai noi piese Copacabana feat. BiBi, numai bună de ascultat la petreceri.

 BiBi este de neoprit!

 De la începutul anului, BiBi a petrecut mult timp în studioul de înregistrări și a lansat piesă după piesă. „Băieții răi”, „Vreau să știi”,  „Dar-ar naiba dragoste în tine”, cea mai recentă fiind colaborarea cu Uddi pentru piesa „Doare”, care a venit ca o completare a succesului de care se bucură acum artista. Acum, tânăra artistă mai bifează încă un feat. de succes cu proiectul lui DJ Sava, Copacabana, „Sus paharul”.

 Pe 23 iunie susține primul său mare concert, la Arenele Romane!

 BiBi a început anul în forță, a avut un turneu prin țară în luna martie și acum se concentrează pe cel mai mare concert al ei pe care l-a făcut vreodată care va avea loc pe data de 23 iunie, la Arenele Romane. După aceea, în luna august BiBi va urca și pe scena celei de-a treia ediții We Love Music Festival, care se va desfășura în perioada 15-18 august 2024 pe Platoul Fețeni, de la Râmnicu Vâlcea.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT