LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Connect-R și SHIFT au încins atmosfera la Te cunosc de undeva cu transformarea lor în The Rolling Stones!

Transformați în Mick Jagger, Connect-R și SHIFT au interpretat piesa „Satisfaction” în ediția cu numărul 20 a show-ului Te cunosc de undeva!. Cu o energie explozivă și o prezență aparte, cei doi artiști au strălucit în lumina reflectoarelor și au energizat publicul.

Transformați în Mick Jagger, Connect-R și SHIFT au interpretat piesa „Satisfaction” în ediția 20 a show-ului Te cunosc de undeva!. Cu o energie explozivă și o prezență aparte, cei doi artiști au strălucit în lumina reflectoarelor și au energizat publicul. 

După un debut spectaculos în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva!, ruleta le-a adus o nouă provocare celor doi artiști. În cea de-a doua gală din 24 februarie 2024, Connect-R și SHIFT s-au transformat în legendara trupă rock, The Rolling Stones. 

În ciuda așteptărilor, cei doi artiști nu au fost încântați de această provocare, fiind nevoie de foarte multă muncă pentru a interpreta o astfel de piesă. Cu toate acestea, emoțiile au dispărut atunci când aceștia au urcat pe scenă, iar show-ul pe care l-au creat a fost plin de energie încă de la primele acorduri. Interpretarea celor doi a ridicat atât publicul cât și jurații în picioare, artiștii fiind răsplătiți cu un ropot de aplauze și doar cu cuvinte de laudă. 

Unul dintre momente a fost remarcat în mod special de către public și de către jurați, dar Cristi Iacob a dezvăluit în momentul jurizării că această coregrafie a făcut referire la o bătaie, care a avut loc în Hampton, Virginia. Alte surse ne spun că acest moment s-a întâmplat în data de 18 decembrie 1981, când în timpul unei reprezentații live în care trupa încheia concertul cu „(I Can’t Get No) Satisfaction”, Keith Richards s-a întors nonșalant la prestația sa după ce a reușit să scape de fanul care a invadat scena. Nici reacția lui Mick Jagger nu a trecut neobservată, deoarece acesta a fost atât de calm încât aproape că părea că actul a fost repetat. 

Mihai Petre a apreciat faptul că a fost respectată referința, acesta fiind un detaliu necunoscut de multe persoane, iar atunci când Alina Pușcaș a spus că în România nu s-a întâmplat așa ceva, Andreea Bălan a dezvăluit un moment în care un fan le-a invadat scena în timpul unui concert, spunând că „La mine s-a întâmplat. I-am dat un microfon în cap. Eram cu Andre, într-o discotecă, pe vremea aceea, și a intrat pe scenă un fan. Și pac! un microfon în cap”.

 

Tot ce trebuie să știi despre Te cunosc de undeva! sezonul 20

 

Ilona și Ristei, Emi și Cuza, Connect-R și SHIFT, Jo și Liviu, Eliza și Zarug, Barbara și Bella, Alexia Țalavutis și Dima și Paula și Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va purta printr-o varietate de emoții în timpului unui sezon plin de energie. 

Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive și spectaculoase show-uri de transformare din România, revine la Antena 1, cel de-al 20-le sezon începând din 17 februarie, difuzat în fiecare sâmbătă de la 20.00, în fiecare sâmbătă. 

Emisiunea promite o serie plină de energie și momente memorabile, iar telespectatorii vor putea urmări cele 8 echipe de artiști și transformările spectaculoase ale acestora atât pe Antena 1, cât și pe AntenaPLAY.

 

Connect-R’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok

SHIFT’s Social Media Pages

Instagram | Facebook | TikTok

 

Sursa: a1.ro 

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT