LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Vlad Musta, câștigătorul “The Four”, a lansat piesa “Baie de benzină”

Vă mai amintiți de emisiunea "The Four" de la Antena 1, unde printre jurați s-au aflat Antonia, Feli, Carla's Dreams și Cheloo?

Ei bine, primul și singurul sezon al showului The Four a fost câștigat de Vlad Musta care a revenit în atenția noastră cu o nouă piesă.

Aceasta se numește “Baie de benzină” și e continuarea poveștii pe care am început-o odată cu lansarea piesei “Control”. M-am inspirat puțin și din experiența personală, însă cea mai dificilă parte a fost că mi-am dorit că totul să se transforme în scenariul unui film de acțiune. Am încercat să întru în pielea unui criminal în serie care ajunge la un moment dat, ușor, ușor, să se îndrăgostească de victima sa. Trebuie să recunosc că nu a fost ușor deloc. Prima dată este atras de ea fizic, urmând ca în scurt timp această atracție să depășească bariera materială. Am scris textul, am venit cu câteva armonii, iar Chris Demian a prins cu ușurință filmul. Povestea nu se încheie aici, urmează cea de-a treia parte”, a spus Vlad Musta. După lansarea piesei “Control”, Vlad și-a continuat povestea de dragoste cu “Baie în benzină”, o melodie îndrăzneață, ale cărei versuri și ritm duc cu gândul la un film de acțiune”, a povestit el. Piesă a fost compusă de Vlad Musta și Chris Demian, scrisă de Vlad Musta și produsă de Chris Demian.

După ce a câștigat competiția “The Four”, Vlad Musta a lansat în 2019 single-ul său de debut, Bilete doar dus. Vlad este un artist extrem de talentat, caracterizat de modestie și curajul de a-și duce mai departe visul de a fi pe scenă. După o pauză în care și-a petrecut foarte mult timp în studio, Vlad a revenit cu o poveste de dragoste și acțiune din care fac parte până acum piesele Control” și “Baie în benzină”. Urmează cea de-a treia parte a poveștii, care va fi lansată în curând.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT