LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Dora Gaitanovici lanseaza varianta deluxe a albumului Descântec

we ❤️ music

Dora Gaitanovici lansează varianta deluxe a albumului „Descântec”, care include o piesă în colaborare cu Irina Rimes

După ce în luna decembrie a anului 2022, Dora Gaitanovici a lansat primul material discografic din carieră, „Descantec”, si ulterior a inceput turneul cu acelaşi nume, cu o serie de concerte live prin România, acum Dora Gaitanovici readuce albumul in atentia publicului printr-o colaborare live cu Irina Rimes – piesa "Luna."

Materialul discografic „Descantec” prezintă o colecție de nouă piese inspirate din poveștile mitice și din folclor, printre care se numără piese despre personaje din povești și legende românești.
Prima piesă de pe album, „Ana”, este melodia participanta în cadrul Selectiei Nationale a concursului Eurovision, cu care Dora a ajuns la sufletul telespectatorilor, poziționând-se pe primul loc în preferințele publicului, conform voturilor. De asemenea, „Ana” a fost în pe prima poziție în topul Spotify Viral România, pentru trei săptămâni consecutiv.

Stream / Download: https://Dora.lnk.to/Descantec-DeluxePR

Albumul este unul conceptual, în care Dora Gaitanovici prezintă dualitatea, fiecare piesă având corespondent, iar materialul se termină cu cea de-a noua piesă, „Descântec”, care încheie lanțul referințelor mistice. Astfel, sunt prezentate piesele „Ana” și „Manole”, „Făt-Frumos” și „Cosânzeana”, „Soarele” și „Luna”, „Miorița” și „Moldoveanu”.
Lansarea albumului a avut loc pe 11 decembrie, la Club Expirat, unde Dora Gaitanovici a avut invitați pe scenă alături de ea pe Irina Rimes și Adrian Despot & Cezar Popescu, care au cântat în deschidere, dar și un public extraordinar care a fredonat alături de ea piesele deja lansate.

Dora Gaitanovici este una dintre cele mai talentate artiste din peisajul muzical românesc și are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Ea studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică, iar în prezent este studentă în cadrul Universității de Muzică din București. Primele piese lansate oficial sunt “El nu ma vrea”, “Colț de lună” sau “Eu te las”, iar acum adaugă și primul album din carieră.

Tracklist „Descantec” Deluxe:
Făt-Frumos
Cosânzeana
Ana
Manole
Descântec
Soarele
Luna
Moldoveanu
Miorița
Luna (Live)

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT