LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
sexy ellie white

we ❤️ music

Ellie White: “Anul acesta îmi doresc să nu mai aud de Covid și de izolare! Să putem merge la evenimente”

După ce duminică a fost ziua ei, WeLoveMusic a stat de vorbă cu Ellie White, pe numele ei adevărat Elena Bălțăgan, care ne-a povestit cum este viața ei în această perioadă. A lansat un nou videoclip și o piesă despre care ne-a povestit mai multe într-un interviu exclusiv.
WeLoveMusic: Ai început anul cu primul tău videoclip la piesa “Flori de mai”. Care este povestea ei?
Ellie White: Într-adevăr, am început anul în forță aș putea spune, cu o piesă lansată alături de un videoclip. Povestea piesei este foarte simplă. Aunci când întru în studio, nu mă gândesc ce subiect aș vrea să abordez, pentru că, oricum piesele mele au toate același subiect – iubirea. Și nici piesă această nu face excepție.

Ce ne poți spune despre noul videoclip? S-a întâmplat ceva interesant la filmări?
Aș putea spune că am avut ceva emoțîi, dar doar din cauza faptului că mi-a fost foarte dor să întru pe un set și să filmez un videoclip. Mi-a fost dor să văd oameni dragi, oameni profesionișți, lumini, camere și efecte speciale. În afară de faptul că totul a mers ca uns, nu pot spune că s-a întâmplat ceva în mod deosebit. Totul a fost perfect, iar rezultatul a fost pe măsură, și pentru asta ar trebui să îi mulțumesc regizorului Silviu Mândroc, Magdei Amir pentru un styling de excepție, Romeliei Pelin pentru un make-ul incendiar, Ilinei Dumitru pentru un hairstyle deosebit, lui Doru Tincă pentru o muncă de producție extraordinară, și casei mele de discuri Cat Music pentru încredere și susținere.

Ellie White new single flori de mai
Ellie White new single flori de mai

Se spune că așa cum începi anul așa de multă activitate vei avea. Deși suntrem încă “închiși” ce planuri ai?
Așa să fie!! Într-adevăr, sper că energia începutului de an să continuie pe tot parcursului anului în desfășurare și, chiar sper din tot sufletul că domeniul artistic să își “deschidă porțile” pentru că noi, artiștii avem nevoie să comunicăm cu oamenii la nivel personal, să facem schimb de energie și să ne încărcăm cu “good vibe” de la oamenii din fața noastră. Planuri sunt multe, dar mai așteptăm să vedem cum se desfășoară lucrurile care nu țin de noi. Chiar și dacă vor fi mai restrânse, anul acesta îmi doresc să urc pe scenă și să cant oamenilor “face to face”, anul acesta îmi doresc tot ce nu a fost posibil anul trecut!

Te-ai gândit la o nouă colaborare muzicală? Îți dorești să lucrezi cu cineva anume?
Eu am fost tot timpul deschisă la colaborări, iar pe plan internațional a funcționat mai bine decât pe plan național. Chiar și în anul ce a trecut am avut o colaborare cu un Dj din Rusia – Hafex. Îmi doresc să am cât mai multe colaborări, cu cât mai mulți artiști și Dj, pentru că muzică este fără limite – noi îi impunem limite și granițe, și cred că ar trebui să lăsăm muzică să cânte și să ne încânte în toate formele ei.

ellie white

Duminică a fost ziua ta. Cum ai petrecut și ce cadouri ți-ai dorit?
Da, într-adevăr, duminică am mai adăugat un an în buletin. Am petrecut în echipa restrânsă alături de prietenii apropiați și câțiva vecini, pentru că nu am putut să ne desfășurăm altfel. Am primit cam tot ce mi-am dorit, și sper că dorințele de la zilele de naștere să se îndeplinească.

Trecem printr-o perioadă nu foarte ok pentru artiști. Tu și familia ta cum v-ați descurcat?
Evident că am fost și încă mai suntem afectați de pe urma acestei pandemii. Deși ne-am lovit și noi de virus personal, am avut noroc să avem un sistem imunitar puternic, care ne-a ajutat să trecem peste boală mai ușor, fără simptome grave, precum și fără efecte secundare. Însă, suferim în continuare pe zona de job pentru că, domeniul artistic fiind considerat un domeniu neesențial, suntem în continuare închiși, și nu putem să ne desfășurăm activitatea pe nici un plan. Putem doar să sperăm că responsabilii acestei țări se vor gândi și la artiștii ei și ne vor lasă să profesăm, să facem ceea ce iubim și pentru ce am muncit ani întregi. Muzica nu trebuie să moară!

filmare videoclip flori de mai ellie white

Ți-ai lansat un vlog, ai fost mai activă în online. Ce altceva ai mai făcut ieșit din comun?
Da, într-adevăr, în paerioada de carantină am fost foarte activă în online, am făcut blog-uri zilnice în care fie dezbăteam un subiect alături de fanii mei, fie le cântăm o piesă favorită, iar reacțiile au fost pe măsură. Am reușit să mă mențîn puțîn pe linia de plutire, psihic vorbind, iar relația cu fanii a avut de câștigat. Am insistat, de asemeni și pe zona de sport și, pe lângă fitness, am început să practic și yoga și meditația. Ambele m-au ajutat enorm în perioada aceea mai grea, și văzând cât de bine îmi prinde tot pachetul am continuat până în prezent, iar acum face parte din ritualul meu zilnic.

Ții legătura cu fanii tăi pe rețelele de socializare? Le răspunzi la întrebări?
Da. Îmi place să discut cu fanii mei, chiar și când ating subiecte sensibile pe blog-ul meu www.elliewhite.ro . Nu răspund însă remarcilor urâte, pline de hate gratuit și bully-ing. Astfel de mesaje sunt șterse automat, iar persoanle primesc ban și report. Nu accept bully-ing de nici un fel!! E destulă răutate în lume, nu o vreau și pe pagina mea de facebook!

Ești și mama, și am vrea să știm cum ai gestionat izolarea, ce le-ai explicat copiilor tăi?
Evident că le-am explicat copiilor noștri ce se întâmplă, și am încercat să le explicăm cât mai pe înțelesul lor. Au fost destul de receptivi pentru că noi obișnuim să le explicăm tot, orice nelămurire ar avea. Au înțeles situația; s-au bucurat puțin și de statul acasă până când s-au plictisit și au cerut să meargă la școală și la grădi, iar când a fost posibilă treaba asta, au fost cei mai bucuroși.

Ce îți dorești pentru anul acesta?
Anul acesta îmi doresc să nu mai aud de Covid și de izolare! Anul acesta îmi doresc să putem merge la evenimente, chiar și dacă vor fi mai restrânse, anul acesta îmi doresc să urc pe scenă și să cânt oamenilor “face to face”, anul acesta îmi doresc tot ce nu a fost posibil anul trecut!

wllie white

Dacă te-ai întoarce în timp ai încerca să nu mai faci aceleași greșeli?
Greșelile ne fac cine suntem. Dacă nu am face greșeli nu am crește că și oameni, nu am învață și nu ne-am dezvoltă. Nu pot spune că nu aș mai face aceleași greșeli, ci mai degrabă aș spune că aș cântări anumite lucruri mai bine dacă le-aș vedea cu mintea de acum. Dar, în definitiv, greșelile noastre ne definesc, și fără ele am fi… simpli și fără efect.

Te-ai gândit vreodată că dacă muzică ar fi o persoană ce crezi că ar spune despre tine?
Dacă muzică ar fi o persoană, am fi cele mai bune prietene, exact că și acum, pentru că muzică trăiește în mine în fiecare celulă din corpul meu, în fiecare vas de sânge, în fiecare gând și în fiecare respirație. Nu concep o viață fără muzică.

Tu îți mai aduci aminte când ai făcut cunoștiință cu muzica și ai rămas cu ea pentru totdeauna?
Știu că mi-a plăcut să cant de mică; de când exact, nu mai țîn minte… însă am dus-o la nivel conștient din clasa a 3a, atunci când mama m-a înscris la Liceul de Artă din Buzău unde mi-am petrecut toată copilăria și adolescență printre note, clape și coarde, unde am învățat să cant la pian, la viola și unde mi-am perfecționat trilurile din voce și calitatea emisiei vocale. Și nu pot decât să le mulțumesc părinților mei pentru această șansă, precum și tuturor profesorilor care m-au ajutat să îmi dezvolt iubirea pentru muzică.

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT