LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
TAMY feat Gabriel Cotabita Thumbnail

we ❤️ music

Colaborarea lunii februarie: Tamy și Gabriel Cotabiță au lansat videoclipul piesei “Privirile trecute”

În prag de Valentine's day se lansează o nouă colaborare despre care se va vorbi foarte mult, cu siguranță. Este vorba de videoclipul piesei "Privirile trecute", un featuring între Tamy și Gabriel Cotabiță, doi artiști de top care sunt legați de o prietenie frumoasă. Iar ei cântă despre sentimentele trecute ale unui cuplu în care fiecare are pe altcineva

După o pauză muzicală destul de lungă iată că Tamy revine în forță în lumea muzicală și nu singură, ci alături de cunosctul interpret Gabriel Cotabiță, cu care a scos o nouă piesă împreună cu Sprint Music & Bulls Records. Cei doi au lansat melodia “Privirile trecute”. compusă de solistă împreună cu Achim, pe versurile Georgianei Maria și ale lui Gabriel Cotabiță, la pian cântă Mihail Gheorghe, colegul lui Tamy de la Tonic Band iar videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan de la MVPEntertainment.

“Anul trecut, prin vară, am vorbit cu Gabi Cotabiță și m-a întrebat dacă aș fi dispusă să fac un duet cu el pentru că își caută colaborări pentru următorul lui album și ar fi foarte onorat să facem unul, noi cunoscându-ne din 2008, de când am fost eu la Eurovision și el în juriu. Pentru mine a fost o onoare, dintre atâția artiști să mă aleagă pe mine, inculisv o are pe nașa lui, pe Delia, și mi s-a părut ceva de senzație. Am zis că da, mai ales că mi s pare woow și am tot amânat din diverse motive. Într-un final ne-am nimerit la sfârșitul anului trecut, când am reușit să fac eu piesa asta cu Achim Marian și i-am zis că mi se pare potrvită pentru noi. Nu căutam o piesă anume, am zis să vedem ce se potrivește. I-am prezentat-o, am mers la studio, am tras-o, a vrut să schimbăm ceva la text și a venit el cu niște idei. Am filmat și un videoclip, nimic pompos, având în vedere că este una simplă și cumva de dragoste rănită, că să zic așa, are că subiect 2 parteneri care încă mai formează un cuplu dar au vieți diferite. Ei suferă că deși sunt împreună se gândesc la alții”, a povestit Tamy care are la activ foarte multe colaborări cu artiști de excepție și în curând va lansa o altă surpriză muzicală cu Adi Sână.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT