LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
R3HAB ȘI Lukas Graham lansează Most People

we ❤️ music

R3HAB și Lukas Graham au lansat piesa “Most People”

R3HAB face echipă cu Lukas Graham, nominalizat la premiile Grammy, pentru cel mai nou single al său „Most People”.

R3HAB explorează o fuziune fresh de sound-uri electronice cu vibrații country, deschizându-se cu ritmuri de chitară care lasă să strălucească vocea calda a cântărețului Lukas Forchhammer. Cu versuri care vorbesc despre ideea ca nu trebuie sa renunțam la dragoste în vremuri grele. „Most People” este un cântec sincer, garantat pentru a te emotiona și a-ți aminti toate momentele bune.
Piesa urmează lansările recente ale lui R3HAB, „Sad Boy” cu Jonas Blue, Ava Max, Kylie Cantrall și „Runaway” cu Sigala și JP Cooper. Lukas Graham a făcut furori cu hitul din 2016 – „7 Years” – care a obținut numeroase discuri de platină și a adus trei nominalizări la premiile GRAMMY.
Stream: https://umusic.lnk.to/MostPeoplePR
„Am avut plăcerea de a remixa „Share That Love” pentru Lukas anul trecut și suntem încântați să lansăm acum și „Most People”. Am admirat întotdeauna modul în care Lukas își folosește platforma pentru a răspândi pozitivitatea și a face lumea mai strălucitoare și mai rezistentă.
„Most People” este un track care sărbătorește recompensele depuse în muncă. Mâine nu este promis, așa că trebuie să recunoaștem și să sărbătorim binele si lucrurile pe care le avem astăzi. Sper că această înregistrare îi încurajează pe ascultătorii noștri să trăiască deschis și să iubească profund”, a declarat R3HAB.
“Am văzut mulți oameni despărțindu-se când lucrurile au devenit dificile, dar am găsit recompensele de a lucra prin momente dificile. Dragostea pe care o am pentru soția mea nu s-a schimbat, dar s-au schimbat circumstanțele dragostei noastre și ale vieții noastre. Abordarea nevoilor noastre într-un context social și romantic este imperativă. Lucrul cu R3HAB a fost extraordinar de ușor și îmi place ca este versatil, probabil de asta colaborarea a părut atât de ușoară. „Most People” îmi amintește de petrecerile pe plajă, grătarele noaptea târziu și toate lucrurile bune”, a declarat Lukas Graham.
DJ-ul și producătorul olandez-marocan, Fadil El Ghoul, mai cunoscut sub numele de R3HAB, și-a deschis drumul prin muzica dance pentru cea mai mare parte a ultimului deceniu. De la remixurile sale inovatoare pentru Rihanna, Drake, Taylor Swift, Calvin Harris, The Chainsmokers, Lady Gaga, până la imnuri precum „All Around The World (La La La)”, certificat cu aur și platină, și „Lullaby”, la colaborările sale cu Luis Fonsi, Sean Paul, ZAYN, Andy Grammer, Smokepurpp, Dimitri Vegas & Like Mike, JP Cooper, Sigala, Ava Max, Jonas Blue și mai mult, R3HAB s-a dovedit a fi unul dintre cei mai talentați artiști.
Lukas Graham și-a consolidat statutul ca unul dintre cele mai mari nume adunand peste 23 de milioane de unități vandute în întreaga lume, ajungând pe locul 1 în 13 țări și obținând trei nominalizări la premiile GRAMMY. Cântecul de debut a transformat viața cântărețului danez, Lukas Forchhammer, într-un carusel.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT