LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
f charm si florin vasilica

we ❤️ music

Colaborare specială între F.Charm, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul cu care a lansat “Oaia Neagră din mulțime”

Artistul F Charm, pe numele sau adevărat Bogdan Florin Vlăsceanu a revenit în atenția fanilor săi cu două surprize. Prima este o nouă piesă, "Oaia Neagră din mulțime", în colaborare cu Florin Vasilică și Grupul Teleormanul și a două e o carte scrisă de solist, "Oaia Neagră"

După ce a lansat un album și a colaborat cu Lora, iată că acum F. Charm, pe numele sau adevărat Bogdan Florin Vlăsceanu, a pregătit o nouă colaborare muzicală la care a filmat și un videoclip interesant. Noua piesă se numește “Oaia Neagră din mulțime” și este o colaborare cu Florin Vasilică și Grupul Teleormanul. Artistul a anunțat că “Oaia neagră din mulțime” este bonus track extras de pe albumul “PHOENIX” varianta Deluxe. De text, instrumental, muzică și mix s-a ocupat F.Charm iar producător & management se ocupă Florin Nedelcu. Ascultați piesă și urmăriți videoclipul în continuare.

F Charm a scris o carte – “Oaia Neagră”
Solistul a lansat și cartea “Oaia Neagră” pe care o puteți comandă online. “Oaia neagră din mulțime”. “Adevărul în secolul în care trăim a devenit un fir de praf într-un deșert de oameni. “Oaia neagră din mulțime” nu are rolul de a schimbă, ci de a pune un semn de întrebare când vorbim de: valori morale, credințâ și dragoste între semeni!”, spune Maia Morgenstern despre cartea solistului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT