LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Title Armin van Buuren featuring Vanessa Campagna Caption Description File URL: https://www.welovemusic.ro/wp-content/uploads/2023/03/Armin-van-Buuren-featuring-Vanessa-Campagna.jpg Copy URL to clipboard Selected media actionsSet featured image

we ❤️ music

Emoție și vulnerabilitate în noua lansare Armin van Buuren featuring Vanessa Campagna

DJ-ul și producătorul de renume mondial Armin van Buuren a făcut echipă cu vocalista Vanessa Campagna pentru a lansa cea mai recentă colaborare, Vulnerable. După ce săptămâna trecută piesa a fost lansată ca parte din A State Of Trace 1110 (emisiunea găzduită de Armin), piesa se lansează oficial ca single.

Fiind o abatere de la sunetul caracteristic al lui van Buuren, piesa generează emoțiii pentru ascultători. Demonstrându-și versatilitatea ca artist, Armin cucerește inima fanilor săi.
Vulnerable este o baladă care explorează temele dragostei, descoperirii de sine și creșterii personale. Cu vocea puternică a lui Campagna și producția impecabilă a lui van Buuren, cântecul este o expresie sinceră a vulnerabilității și a curajului necesar pentru a te deschide față de ceilalți.
Vulnerable este disponibil acum pe toate platformele de streaming și promite să fie o piesă remarcabilă în repertoriile ambilor artiști.

Despre Armin van Buuren
Armin van Buuren este un ambasador global al muzicii electronice. În prezent, acesta are șapte albume lansate și continuă să își cultive o comunitate masivă la nivel mondial prin intermediul show-ului său radiofonic A State of Trance, care ajunge săptămânal la peste 40 de milioane de ascultători din 80 de țări. Mai mult, Armin van Buuren este prezent în sute evenimente în fiecare an, în cadrul unor locații de top din întreaga lume, inclusiv Electric Daisy Carnival (Las Vegas, New York), Ultra Music Festival (Miami) și Tomorrowland (Belgia). Numai în vara anului 2022, Armin van Buuren a reușit să stabilească legătura cu fanii prin intermediul a peste 30 de spectacole. Artistul marchează al 21-lea an în care se află în top 5 DJ din lume, fiind #5 DJ și #1 Trance DJ în Top 100 DJMag. De altfel, acesta a fost numit cel mai bun DJ din lume de cinci ori, până în prezent.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT