LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Aylin Cadîr

we ❤️ music

Ce mai face Aylin Cadîr, fosta solistă a trupei Pops

În urmă cu ceva ani Aylin Cadîr a cântat în trupa Pops născută în urmă unei emissiuni muzicale. Ne am întâlnit cu actrița la un eveniment monden și am aflat ce mai face vedeta

welovemusic: În primul rând, ce mai faci cu muzică? Știu că aveai o trupă.
Aylin Cadîr: I-am lăsat un pic pe băieți, că, la un moment dat, mi-am dat seama că începeam să fiu cu fundul în două luntri. Undeva, ceva era făcut de mântuială. Și am zis “OK”, hai să facem o pauză! Oricum, am făcut-o de nevoie. Și pandemia, și copiii, și, oricum, intrasem într-o oarecare pauză. Iar, la teatru, lucrurile merg. Și am început să lucrez și să repet foarte mult. Și m-am concentrat pe asta, ca să cresc, pentru că ai nevoie de lucrul la scenă, și de lucrul cu regizorul, și de lucrul cu texte. Nu se compară, nu poți, cu nimic altceva. Iar, cu muzica, nu am renunțat. Nu pot să renunț, pentru că îmi place foarte mult să cânt. Și am ceva ce pregătesc, o să dureze până e gata, dar o să fie foarte frumos și o să însemne foarte mult pentru mine și pentru istoria mea.

Ți-e dor de fete, de fostele colege? Mai vorbești cu ele?
Ne vedem, da. Ne-am văzut, chiar acum, cu Minola. Minola a nascut. Trebuie să vorbesc cu ea, trebuia să merg pe la ea. Cu Tina și cu Minola ne-am văzut în vară, că Tina a venit din Dubai. Și ne întâlnim cu copiii. Are doi copii superbi, care vorbesc o româno-engleză cu accent și moldovenesc, și englezesc. E foarte mișto!
Am văzut-o, pe Facebook, are numele schimbat și mă întrebam dacă e ea.
Tina e căsătorită cu un englez-indian și stă în Dubai. Știu că avea un business, lucrează într-o firmă.

Și Diana?
Cu Diana nu m-am mai văzut de mult.

Care e secretul frumuseții tale? Secretul tinereții tale?
Viața! Mă interesează.

Faci sport?
Fac și niște sport, dar n-aș putea să zic că fac mult sport. Sportul nu e viața mea.

Ai vreun regim alimentar?
Am grijă la ce mănânc, pentru că aia e. Mănânc orice, dar mănânc în cantități mici. Și le cântăresc înainte să mănânc. Asta fac, serios! Altfel, n-am cum, pentru că, la un moment dat, sărisem calul foarte tare. Nu mai știam care sunt lucrurile pe care trebuie să le fac și am avut nevoie de ajutor. Am vorbit cu o nutriționistă, care, din întâmplare, e din Constanța. Ana Anghel o cheamă. Este super drăguță și ține cont de nevoile tale, și de ce poți, și ce nu poți. Eu i-am zis: “Băi, eu nu pot fără un pahar de vin și nu pot fără dulce”. Și mi l-a inclus în numărul de calorii zilnice. Și mă țin de el, asta fac. Vara, pentru mine, e cumplită. Pentru că tot ce mănânc, vara, are zahăr, sau sunt grăsimi, sau prăjeli, sau nu-știu-ce, și mă rotunjesc instantaneu. Și se vede, nu mai intru în costume, nu e “OK”.

Care e legătura ta cu moda? Ești fashionistă?
Apreciez moda și o consider un mod de exprimare artistic. Așa cum un costum, la teatru, poate să facă jumătate din personaj, așa și hainele, pe stradă, pot face mult. Deci, îmi place moda, pentru că e un mod de exprimare.

Ai, acasă, garderobe din alea imense?
Am niște haine… Nu cred că am atât de multe. Am început să fiu atentă la ce cumpăr și țin cont de cine o face, cum o face, ce înseamnă și pentru el.

Cum sunt copiii tăi? Ai doi băieți? Le place actoria?
Da. Sunt micuți. Le place mai degrabă muzica. Băieții se joacă, le plac jocurile video. Vor să fie gameri. Știi cât se căștigă la industria de gaming? Cât din toată industria mondială de film și de muzică!

Soțul tău are legătură cu muzica sau cu actoria?
Soțul meu este avocat. E avocat-antreprenor. E implicat în zona de muzică, dar pe partea de antreprenoriat, de “legal”.

La un moment dat, ai făcut și televiziune. Ai jucat în niște seriale.
Am jucat în “Iubire și Onoare”, “Cu un pas înainte”, “Vine poliția!”. Am lucrat și cu Victor Rebengiuc, cu Andi Vasluianu și cu Luminița Gheorghiu în “Deschide ochii”. Am făcut niște lucruri.

Și nu ți-e dor?
Ba da, cum să nu?!

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT