LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/welovemu/public_html/wp-content/plugins/elementor/includes/widgets/video.php on line 1191

we ❤️ music

Cleopatra Stratan a colaborat cu Edward Sanda pentru “Ceasu’ bate iar”

Îndrăgita solistă care a început să compună pe cont propriu a lansat o nouă piesă interesantă care se numește "Ceasu' bate iar". S-ar părea că și la acest proiect a colaborat cu iubitul ei, Edward Sanda, care-i va deveni soț anul acesta.

După cum știți anul trecut Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și a fost cerută și în căsătorie de Edward Sanda, care ne-a povestit că nunta va avea loc anul acesta. Dar până atunci solista a preferat să lucreze singură la câteva piese de-ale ei, însă a implicat și câțiva oameni dragi. Așa s-a născut piesa “Ceasu’ bate Iar” pe care a lansat-o zilele trecute. “Piesa “Ceasu’ bate Iar” este a două de pe EP-ul meu și reprezintă gramul de nebunie în dragoste și ceea ce putem percepe cu sentimentele pe care le trăim. Piesa este scrisă și compusă de mine și orchestrată de Edward Sanda. Conceptul și scenariul clipului îmi aparțin și a fost filmat de Alex Ispas! Le mulțumesc din suflet echipei cu care am adus la viață acest proiect frumos și sper să vă placă piesa!”, a scris Cleopatra pe pagina sa de socializare. De muzică și text s-a ocupat chiar Cleopatra Stratan, orchestrația a fost realizată de Edward Sanda care a realizat și Mix & Master-ul. Conceptul video a fost realizat tot de Cleopatra Stratan, iar de video s-a ocupat Alex Ispas (Director’s Cut Film). De Make-up ul solistei s-a ocupat Paulina Buldumea, de hairstyle Tribute Salon, iar de styling Crissmiss Project, Pour Femme. Va invităm să vedeți în continuare videoclipul solistei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT