LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Gabriella Nastas

we ❤️ music

Gabriella Nastas: “Sunt solistă dar actriță m-am visat de când eram mică

Solista venită din Moldova și-a făcut o super carieră în România unde a lansat solo câteva melodii, a încercat o carieră în televiziune și acum a pus vocea unui personaj animat în pelicula "Gașcă animalutelor DC". Despre toate acestea puteți citi mai multe în continuare cât și detalii despre carieră muzicală a Gabriellei Nastas.

WeLoveMusic: Cum ți s-a părut experiența? Ai mai făcut asta? Ai mai dublat sau “Gașca  animăluțelor DC” a fost primul proiect?
Gabriella Nastas: A fost o experiența foarte tare !!! Mi-a făcut o plăcere deosebită pentru că m-am teleportat în copilărie cumva, iar asta a fost funny.

Ți s a părut greu? Ai mai face asta?
Nu am mai făcut asta deși sincer, chiar îmi doream de când eram mică. Și da, aș mai repetă experiența

Te ai visat vreodată actriță?
Actrița m-am visat de când eram mică. Eram actrița grupului și la școală . Și mă bucur că am reușit să-mi îndeplinesc acest vis, recent am filmat pentru un scurt metraj și am reușit și să dublez vocea personajului Green Latern.

Știm că ești cântăreața și am vrea să ne spui ce planuri muzicale ai. urmează pentru tine?
Sunt în plină activitate, vara e minunată și o petrec la mare. Weekendurile sunt acolo la concerte. Și pot spune că e și asta o vacanța pentru că mă bucur de soare, mare , muzică și public .

Vacanță ai avut?
Nu, pregătesc ceva bombă pentru toamna. Am făcut și câteva schimbări la stilul muzical, dar va promit că o să va placă. Sunt piese cu și despre iubire, ritm și dans senzual.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT