LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Doru Todorut - Pe drum

we ❤️ music

Doru Todoruț a lansat videoclipul piesei “Pe drum”

Se pare că Doru Todoruț este într-o perioadă prolifică din punct de vedere muzical: astăzi a lansat single-ul “Pe drum” cu un videoclip extrem de interesant, plin de elemente care ne duc cu gândul spre Italia, pregătește noul single Deepcentral după 4 ani de așteptare și a început munca alături de Cici Rogojan la o piesă nouă semnată 2 GENTS.

Artistul ne-a mărturisit: “Sunt extrem de entuziasmat de acest single, de videoclip, de rezultatul muncii mai multor oameni dragi mie. Această piesă este una specială, pe care am înregistrat-o și cu tenorul Alessandro Safina în limba italiană. Aștept să o lanseze și el curând. De aici și ideea de a aduce în clip elemente din Italia, care te poartă cu gândul spre călătorie, spre bucurie, spre spiritul nostru latin.”

Doru apare la volanul unui Ferarri galben superb de 930 cp, videoclipul fiind unul plin de culoare și având o poveste de dragoste a unui cuplu ce sărbăptorește 20 ani de relație. Romantic, așa cum artistul ne-a obișnuit deja prin celelalte single-uri lansate sub numele său. Doru a ținut să precizeze că bolidul nu este al lui, cu toate că i-a rămas sufletul la el. “Este incredibil de versatil: dacă nu ești agresiv aproape că uiți ce mașină e. Dar, dapă cumva ai apăsat pedala mai brusc, trebuie să te aștepți la o tornadă pe șosea. E wow!”

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT