LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Ciska

we ❤️ music

Ciska lansează clipul piesei “Rău mă doare inima”

Cel mai nou single vine însoțit de un videoclip al cărui scenariu este scris de unul dintre autorii piesei, Liviu Tănăsoiu. Povestea aduce în prim-plan o iubire neîmplinită, un conflict de separare și totodată frica de a mai iubi vreodată.

“Mulți dintre noi am trăit cu temeri,confuzie sau neîmpliniti pe parcursul unei relații sau dupa încetarea acesteia. Mulți ne-am întrebat dacă suntem suficient, dacă suntem compleți sau dacă ceea ce trăim este iubire reală sau doar o teamă de singurătate.

Am pus toate aceste sentimente în piesă, iar Liviu Tănăsoiu a cosmetizat totul în videoclip prezentând o poveste de iubire pură la bază, dar care a devenit treptat toxică, o ruptură forțată în care cei doi sunt despărțiți astfel, fără voia lor. Sunt curioasă ce ați simțit voi într-o astfel de situație și cum ați gestionat totul? “

Ciska a exprimat aceste trăiri în proiectul “Rău mă doare inima” fiind consiliată de doi artiști talentați, Eugenia Nicolae și Liviu Tănăsoiu. “Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu acești oameni talentați, Eugenia și cu Liviu, iar acesta este cu siguranță doar începutul colaborării noastre. Muzica este un limbaj universal, iar în cazul artiștilor este un pod sau un portal prin care ne exprimăm și ne manifestăm în modul cel mai liber. Vrem ca trăirile noastre să ajungă la inimile oamenilor prin mesajul acestei piese. Vrem ca oamenii să știe că nu sunt singuri, că sunt compleți, că sunt suficient și că este timpul să ne vindecăm de rănile care ne opresc să fim liberi și fericiți.”

Nu este prima dată când Ciska aduce în discuție teme de acest fel și încurajează publicul să fie deschis și să se vulnerabilizeze prin propriile povești de viață. Artista a lansat în trecut o provocare pe Tik Tok în care invita fanii să vorbească despre cum reacționează după o despărțire, folosind piesa #bebecito.
Video: “Rău mă doare inima”

Credits:
Music: Liviu Tanasoiu, Eugenia Nicolae, Ciska
Text: Liviu Tanasoiu, Eugenia Nicolae, Ciska
Produced by Liviu Tanasoiu
Videoclip:
Directed by Rimenescu & LACOFILMS
1st AC: Razvan Surche
Video Production: Alexandru Gabriel
Ciska a mai lansat piesele “Champion” feat. LiToo cu peste jumătate de milion de vizualizări pe YouTube, “Pauvre Diable” feat. Mark Azekko și “Tanga” – care au fost foarte bine primite de public, precum și “Bebecito”, “Prieten cu iubitul meu”, “Nordul”.
Instagram: https://www.instagram.com/franciscaofficial/
Facebook: https://www.facebook.com/franciscaandreea.dulceanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@ciskathesinger

 

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT