LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Fly Project x Tudor Ionescu

we ❤️ music

Fly Project pregătește următorul hit. Tudor Ionescu a fost alături de 13 producători și artiști în Fly Project Music Camp

Între 27 și 30 martie, un grup select de artiști talentați (printre care se numără Misha Miller, Bianca Tilici, Costin Bodea, Cris Paul, Adrian Pasăre, Anuelli, Andi Bănică, Harvis, Bastien, Vlad Cireșan, MACORA, Lucian Nagy, Feenom) s-au adunat în Fly Project Music Camp, organizat de Roton Music. Accentul a fost pus pe a crea melodii care să scoată în evidență talentele unice ale lui Fly Project și ale colaboratorilor săi, pregătind următoarele hituri ale artistului.

„“Au fost trei zile pline de muzica, cu niște artiști talentați și, în același timp, oameni faini cu care m-am simțit foarte bine, s-a creat o atmosfera relaxată, frumoasă, dar productivă. Am compus mult, așa că sperăm să auziți cât mai curând acele piese, în forma lor finala. A fost cel mai tare music camp de până acum, iar dacă acesta a fost așa, îmi imaginez cum vor fi următoarele.” a declarat Tudor Ionescu.
Creativitatea a fost cuvântul cheie al acestui camp, unde artiștii au format echipe și au lucrat pentru a produce piese care să ajungă la inima ascultătorilor.
„La acest camp eu am contribuit în forma producției și compoziției. Piesa mea preferată de la Fly Project este Musica, pentru că o ascultam în liceu. Am prins perioada în care muzica dance era în floare și era foarte pozitiv ce transmiteau ei din punct de vedere al energiei. Despre Fly Project aș spune că transmit stare bună, muzică colorată și muzică care aduce oamenii împreună. Am apreciat în acest camp deschiderea pe care am văzut-o în Tudor, am găsit în ei prieteni, nu doar colaboratori de muncă. Am cântat, am dansat împreună, ne-am distrat și am pregătit o piesă cu care sigur vă vom cuceri.” a declarat Lucian Nagy.
Lăudând atmosfera creativă din camp, Misha Miller spune că că așteaptă cu nerăbdare lansarea pieselor. „Am făcut piese frumoase” mai spune artista.
„Mi-a plăcut foarte mult în camp faptul că am fost surprins de energia de aici. Știam că întreg proiectul Fly Project este bazat pe o energie bună, pe muzică pe care o poți asculta la plajă. Mi-a plăcut că am adus această energie și aici la Râșnov, unde e rece și e munte. Îți dă speranță că vine vara și o să fie bine.” a spus și Bastien.
MACORA și Harvis au povestit: „Ne-a inspirat în acest camp colectivul foarte mult, cu unii ne știam de mulți ani, pe alții i-am cunoscut aici. Atmosfera a fost superbă, oameni talentați.”
„Fly Project în trei cuvinte ar fi energie, distracție și pozitivitate. În acest camp m-am simțit inspirat de oamenii de la Râșnov, de vremea de afară, de energia creatoare care s-a format aici.” a spus și Cireșan.
„Oamenii și muntele au fost principalele mele surse de inspirație în camp. Toată lumea e pe pozitivitate, pe creativitate, toți sunt veseli. În orice camp învățăm unii de la alții.” declară Andi Bănică.
Participanții s-au impins în mod constant către noi culmi ale excelenței muzicale, inspirați de prezența lui Tudor Ionescu (Fly Project) și de viziunea comună de a crea ceva cu adevărat extraordinar.
Atmosfera este electrică și faptul că fiecare își pune la bătaie stilul și flerul unic, rezultă într-un amalgam de emoții și sentimente.
Obiectivul taberei a fost clar: să producă piese care să surprindă esența Fly Project.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT