LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Topic - Robin Schulz, Nico Santos -Paul van Dyk - In Your Arms (For An Angel)

we ❤️ music

Cine colaborează pentru melodia „In Your Arms (For An Angel)”?

DJ-ul și producătorul german-croat Topic și colegul compozitor german Nico Santos colaborează pentru a treia oară, pentru melodia „In Your Arms (For An Angel)”. Piesa urmărește hitul lor din 2020 „Like I Love You” și debutul duo-ului în 2015 „Home”, care a obținut discul de platină în Germania și dublu platină în Australia.

„In Your Arms (For An Angel)” aduce o actualizare pentru imnul clasic al lui Paul van Dyk „For An Angel”. Piesa este centrată în jurul riff-ului de pian din clasicul dans din toate timpurile lui PvD. Van Dyk, votat de două ori pe locul 1 DJ-ul anului în lume și nominalizat la premiile GRAMMY, este unul dintre pionierii sunetului trance, iar „For An Angel” a fost hitul său în epoca de aur a genului.

Nico Santos este certificat cu 15 premii de aur și 20 de platină – nu doar în Germania, Austria și Elveția, ci și Australia, Mexic și Spania. Are colaborari și remixuri remarcabile în numele său cu și pentru artisti ca Lil Baby, Moby, Bebe Rexha, ATB, Becky Hill și Clean Bandit — ca să nu mai vorbim de peste 18,5 milioane de ascultători lunar pe Spotify.

Asculta: https://umusic.lnk.to/InYourArmsPR

Producătorul german de muzică house și DJ, Robin Schulz a devenit o senzație peste noapte cu remixul său nominalizat la GRAMMY din „Waves” în 2014 și de atunci a uimit mulțimile din întreaga lume. Cu piese precum „Shed a Light” cu David Guetta și Cheat Codes, „In Your Eyes” cu Alida și „All We Got” cu KIDDO, Schulz și-a pus amprenta în industrie. „In Your Arms (For An Angel)” se pregătește să fie un alt succes uriaș pentru starul german. S

Având impact la nivel mondial cu hiturile sale și cu soundul dance emoționant, este corect să spunem că Topic este un DJ superstar și un producător apreciat. Cifrele sale vorbesc de la sine și sunt uimitoare după standardele oricui. Topic a strâns peste 1 miliard de streamuri numai în 2021, el are certificări de aur sau platină în 28 de țări din întreaga lume și deține un loc constant în Top 10 al topului global de la Spotify. A lucrat cu rapperul Lil Baby, nominalizat la GRAMMY®, cu Bebe Rexha, cu trupa britanică Clean Bandit și cu Becky Hill, toate cu rezultate de neuitat. Piesele în colaborare pe care Topic le produce au obținut un succes comercial uriaș: el a ajuns în Top 5 în UK Official Singles Chart și Billboard Hot 100, a fost pe primul loc în topurile Global Top 200 Shazam și Spotify și a câștigat premii și nominalizări multiple, inclusiv MTV Europe Music Awards în 2016, Teen Choice Awards în 2018, Best Dance Act la Los 40 Music Awards 2020, Billboard Music Awards 2021, Brit Awards 2022.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT