LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Alessiah x Matching Hearts

we ❤️ music

Alessiah lansează prima piesă din 2023, „Matching Hearts”

Alessiah lansează prima melodie din acest an, „Matching Hearts”, despre iubirea sinceră, ca cea adolescentină. Piesa este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta și lansând „Matching Hearts”, o piesă pop-dance de dragoste.

De asemenea, Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și de asemenea, a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.
„Mă gândeam cum să incep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. „Matching Hearts” este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigura că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru „nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre „Matching brains”, în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!”, a declarat Alessiah.
Piesa este produsă și compusă de Manuel Riva, alături Ester Peony, și este pentru prima oară când Alessiah colaborează cu acesta și lansând „Matching Hearts”, o piesă pop-dance de dragoste. De asemenea, Manuel Riva este unul dintre cei mai cunoscuți producători și DJ de muzică dance din România, care s-a aflat în topul Billboard, și de asemenea, a fost nominalizat la EMA pentru Best Romanian Act.
“Mă gândeam cum să incep anul 2023, aveam câteva piese pregătite, însă una parcă şi-a găsit locul perfect pentru Dragobete. “Matching Hearts” este o melodie în care îţi dai seama rapid că este vorba despre dragostea dintre doi adolescenţi, acea dragoste în care crezi ca şi cum ar fi ultima. Sunt sigur că sunt foarte multi adolescenţi care se vor regăsi în mesajul frumos al melodiei, iar dacă nu se regăsesc le transmit un lucru “nu vă faceţi griji, căci va veni şi o să vă lovească, dar inainte de toate nu uitaţi că este vorba despre “Matching brains”, în primul şi-n primul rând. Iubiţi frumos şi responsabil!”, a declarat Alessiah.
Streaming Link: https://Alessiah.lnk.to/MatchingHeartsPR
Videoclipul, realizat de Ionuț Trandafir și Alexandru Mureșan, echipă cu care Alessiah colaborează deja de o vreme, o surprinde într-un cadru tipic american, într-un laundry înconjurata de mașini de spălat, loc în care îl întâlnește pe cel care urmează să-i devină iubit în următoarele cadre are videoclipului.
Alessiah este una dintre cele mai promițătoare și talentate artiste ale noii generații, cu potențial atât în ceea ce privește compoziția, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a pieselor pe care le lansează. Alessiah și-a început cariera în 2018, la 11 ani. În 2020, a lansat single-urile “Hurricane”, “Waiting For”, “Love Me” și “I Know”, iar în 2021 a venit cu o sesiune live specială pentru cele patru piese, versiuni noi, cu Muse Quartet, un cvartet de coarde. A lucrat în studio cu Vanotek sau Minelli, printre alții. Este pe deplin angajată când vine vorba de muzică și face tot ce îi stă în putință pentru a evolua, pentru a învăța ceva nou în fiecare zi și pentru a deveni cea mai bună versiune a ei însăși. Cu un background muzical de studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, cariera ei muzicală este în creștere. Alessiah continuă să-și construiască avântul, senzația pop în vârstă de 15 ani a lansat în 2021 cel de-al șaselea single, “Why”, o colaborare cu artistul urban nigerian Alpha P. În 2022, Alessiah a lansat single-ul “Nostalgia”, o colaborare cu DJ-ul croat Arien – “All Night”, dar și „Summer Feeling” și „Breeze Of Love” piese realizate împreună cu compozitori norvegieni.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT