LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Christian Eberhard x Drownin'

we ❤️ music

Christian Eberhard lansează piesa „Drownin'”

Christian Eberhard, talentatul producător de muzică electronică, își surprinde din nou fanii cu cea mai recentă piesă a sa – „Drownin'".

„Drownin'” aduce o abordare fresh, conturându-se ca o combinație rafinată de beat-uri hipnotice, linii de bas profunde și elemente melodice subtile. Christian Eberhard isi demonstrează din nou talentul său de a transmite emoții și sentimente prin intermediul sound-ului, captivând ascultătorii și transportându-i într-un univers muzical aparte.
Streaming Link: https://ChristianEberhard.lnk.to/DrowninPR
Această piesă reprezintă o continuare a evoluției artistice a lui Christian Eberhard, consolidându-i poziția în rândul producătorilor de top din industria muzicii electronice.
“Drownin'” este disponibilă pe toate platformele de streaming. Pentru cei pasionați de muzica electronica, piesa “Drownin'” este un must-listen și promite să fie o prezență constantă în playlist-uri.
Christian Eberhard este un producător de muzică electronică cunoscut pentru talentul său incontestabil în a crea piese captivante și inovatoare. Cu un focus creativ īndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana sau Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din Romānia, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT