LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Colaborare spectaculoasa intre Diana Matei și Shift care au lansat videoclipul piesei „Minte-mă”

Fanii celor doi artisti au fost luati prin surprindere de aceasta colaborare, mai ales ca Shift este plecat in reality-showul "Asia Express". Asa ca in continuare urmariti si ascultati colaborarea dintre Diana Matei si Shift.

Diana Matei colaborează în premieră cu Shift și lansează „Minte-mă”, o piesă ce scoate în evidență momentele dificile dintr-o relație și felul în care fiecare acceptă anumite situații delicate. Compus de artistă alături de Shift, Șerban Cazan, Marian Cleante și Cristi Pascu, „Minte-mă” e un single ce scoate la suprafață prin muzică lucrurile de care suntem capabili atunci când iubim, printre ele fiind și acceptarea minciunii. „Minte-mă, da’ minte-mă că știi că-mi place rău/ Minte-mă că eu nu mint că mor de dorul tău” sunt versurile prin care Diana, în rolul femeii care își așteaptă iubirea, acceptă orice minciună pentru a petrece timpul alături de cel iubit.

„«Minte-mă» combină esența cu care am obișnuit publicul până în acest moment și flow-ul inconfundabil al lui Shift, într-o fuziune perfectă, o piesă de dans, pasională, care menține stilul meu cu amprente balcanice și se sparge într-un drop oriental ce nu te lasă să stai jos! Sunt de părere că noul meu single, întărește perspectiva artistică după care mă ghidez în ultima perioadă și anume aceea de a colabora cu artiști din fiecare zonă muzicală, de a evolua ca artist și de a mă adapta curentului, pentru că acest lucru mi se pare cea mai mare provocare. La fel ca la «Dulceață», piesă lansată în trecut alături de What’s UP, colaborarea cu Shift a fost o surpriză frumoasă, o viziune fresh, care a oferit piesei exact piperul de care avea nevoie. Noul meu single este dovada curiozității mele artistice, a entuziasmului de a încerca noi direcții muzicale în piesele mele și de a oferi tot timpul ceva nou publicului meu”, povestește artista.

Diana Matei și-a început călătoria în lumea muzicii la o vârstă fragedă, iar pasiunea și devotamentul său au adus-o pe unele dintre marile scene ale lumii alături de Taraful din Cleante. Până în prezent, a lansat piese de succes precum „Hai vino de mă fură”, „Dulceață” (alături de What’s UP), „Mi-ai intrat la inimă”, „Soarele și luna” și altele.

Compozitor și producător de succes, SHIFT și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de specialitate. Au urmat hituri precum „Piele albă, piele neagră” (feat. Connect-R), „Până în rai” (feat. Lora), „Liniștea”, „Nu mă întorc”, „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s UP & Connect-R) și „Urcă și coboară” (feat. RUBY). Anul trecut, artistul a lansat “Fragil”, al treilea album din carieră.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT