LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Stany x Rema si Offset - Only You

we ❤️ music

Stany colaborează cu Rema și Offset pentru single-ul “Only You”

Producătorul si DJ-ul francez, Stany, care a realizat hituri care ii definesc cariera cu artiști internaționali de peste un deceniu; cu toate acestea, astăzi, el lansează un single oficial de debut sub propriul său nume; un banger gata pentru ringul de dans, „Only You”, alaturi de Rema și legenda rap-ului din Atlanta, Offset.

Înainte de lansarea pieselor, Stany a fost indemnat de DJ Khaled, producător de hit-uri, care a povestit un prolog postat pe rețelele sociale (vizionați aici) susținând mai mulți creativi să iasă din culise și să fie în centrul atenției pentru contribuțiile lor. Odată cu lansarea „Only You”, Stany pornește într-o călătorie înfloritoare, infuzând un amestec de afrobeats, muzică house și dragostea lui pentru hip hop pentru a face întreaga lume să danseze.

Streaming link: https://umusic.lnk.to/OnlyYouPR

Producător și DJ, Stany are numeroase discuri de diamant și platină pentru piesele pe care le-a compus si produs. Producătorul francez a lucrat în culise cu unii dintre cei mai mari DJ și producători ai muzicii, lucrând la hituri din întreaga lume, precum „Middle” (DJ Snake, Bipolar Sunshine), „Let Me Love You” (Justin Bieber), „Loco Contigo” (J Balvin, Tyga), „Taki Taki” (Selena Gomez, Cardi B & Ozuna) și multe altele. Stany a început să folosească Windows 95 și a scris cu ezitare prima sa compoziție pe HipHop eJay, înainte de a primi primele reusite.

Beatmaker-ul și-a făcut primele mixtape-uri de acolo, dedicând unul duo-ului Neptunes și a continuat să-și răspândească influența pe scena muzicală franceză. A luat legătura cu producătorul de hip hop DJ Spank și DJ Snake, care împreună au format colectivul FBI: French Beats International și au lucrat pe scena DJ din New York City. În 2015, DJ Snake l-a apelat pe Stany pentru a lucra la albumele sale, care au dat naștere unora dintre hiturile menționate mai sus. De atunci, a contribuit la multe proiecte, toate cu misiunea de a aduce oamenii pe ringul de dans. Întors în orașul său natal, Paris, anul trecut, Stany a decis că este timpul să lucreze la un debut solo care este inspirat de muzica house și Afrobeats și a început să lucreze la piese care vor include unele dintre cele mai mari nume ale muzicii drept caracteristici invitate.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT