Metallica va lansa varianta remasterizată a albumului “The Metallica Blacklist”

we ❤️ music
Celebra trupă Metallica marchează cea de-a 30-a aniversare a celui de-al cincilea album intitulat - The Metallica Blacklist - cu două lansări de referință: piesele "Nothing Else Matters" (varianta realizată de Miley Cyrus, alături de WATT, Elton John, Yo-Yo Ma, Robert Trujillo, Chad Smith) și "Enter Sandman", piesă interpretată de Juanes.

Albumul e una dintre cele mai reușite înregistrări comerciale și apreciate de critici din toate timpurile. Lansarea din 1991 nu numai că a oferit trupei Metallica primul său album #1 în peste 10 țări, dar single-urile “Enter Sandman”, “The Unforgiven”, “Nothing” Else Matters”, “Wherever I May Roam” și “Sad But True ” au cucerit topurile muzicale și au consolidat succesul albumului. Impactul și relevanța albumului continuă să crească: materialul rămâne cel mai bine vândut album din istoria Nielsen Soundscan, vânzând peste fiecare lansare din fiecare gen în ultimii 30 de ani. Toate vânzările albumului vor merge către organizații caritabile.

Pentru a celebra cea de-a 30-a aniversare, albumul “The Metallica Blacklist”, certificat cu platină de 16 ori, premiat cu Grammy, e remasterizat pentru o calitate superioară a sunetului. Materialul va fi disponibil în mai multe configurații, inclusiv vinil dublu LP de 180 grame, CD standard și 3 CD ediție extinsă, digitală și ediție limitată Deluxe Box Set, dar și alte elemente.

Cu mult mai mult decât un simplu album tribut, “The Metallica Blacklist” sărbătorește influența durabilă a acestei etape muzicale cu unul dintre cele mai ambițioase proiecte concepute vreodată de către echipa Metallica: 50 de artiști din genuri muzicale diferite, generații, culturi, continente diverse, fiecare contribuind la o interpretare unică a melodiei preferate de pe album.

“The Metallica Blacklist” oferă noi dimensiuni ale discului, a cărui atracție gravitațională a atras și mainstream-ul și oferă noi perspective asupra magnetismului universal și atemporal care l-a ținut acolo: influența zdrobitoare pe care au avut-o aceste 12 melodii asupra fanilor și muzicienilor.

Piesele de pe material întâlnesc 53 de compozitori, cântăreți, artiști country, artiști electronici și hip hop, care își împărtășesc dragostea față de aceste melodii, alături de artiști punk-rockeri, indie, rock, metal, și multe alte genuri. Profiturile obținute din vânzarea albumului vor fi împărțite, în mod egal, între organizațiile caritabile și fundația All Within My Hands.

Albumul e un omagiu potrivit și nelimitat, care include trupe care au împărtășit scene cu Metallica, alături de artiști mai tineri decât albumul original. Este un ansamblu de muzicieni cu adevărat uluitor, uneori mistificator, dintre care zeci nu au nimic în comun, în afară de pasiunea comună pentru muzică care i-a unit pentru acest album: 1 album. 12 melodii. 53 de artiști.

“The Metallica Blacklist” va fi disponibil digital pe 10 septembrie, urmând formate fizice pe 1 octombrie, inclusiv 4 CD-uri și o ediție limitată de 7 LP de vinil. Precomenzile vor primi instant versiunea „Nothing Else Matters” a lui Miley Cyrus cu WATT, Elton John, Yo-Yo Mă, Robert Trujillo și Chad Smith și versiunea lui Juanes pentru “Enter Sandman”.

Fundația All Within My Hands a fost fondată de trupă în 2017, că o modalitate pentru întreaga familie Metallica de a da înapoi comunităților care au susținut formația,  sprijinind educația forței de muncă, lupta împotriva foametei și alte servicii locale critice.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
we ❤️ music

CONTACT