LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Celestal face echipa cu Cecilia Krull pentru piesa Out In Style

we ❤️ music

Celestal face echipă cu Cecilia Krull pentru piesa “Out În Style”

Celestal face echipă cu Cecilia Krull pentru single-ul “Out În Style”. Piesă combină refrenul melancolic al lui Celestal cu vocea magică a Ceciliei. O combinație perfectă de pop și soul care ne duce cu gândul la un viitor mai bun. Piesă a fost mixată de Stan Neff (Polo & Pan, Christine & The Queens).

Cecilia și-a început cariera ca actriță Disney. Părinții artistei sunt cântăreți de jazz, această cântând la mai multe festivaluri în timpul copilăriei. Succesul a venit în 2017, odată cu piesă “Money Heist” (La Casă de Papel), care a cucerit top-urile din întreagă lume. În ultimul sezon al serialului La Casă de Papel, Cecilia a interpretat împreună cu Frankie Vallie piesă “Can’t Take My Eyes Off You”.

Melodia “My Life Is Going On” a acumulat peste 500 milioane de stream-uri, fiind pe primul loc în mai multe țări precum Italia, Franța, Argentina, Brazilia sau Turcia. Piesa a fost certificată cu discul de platină în Franța și Italia.

Celestal este un muzician, DJ și producător francez, care a început să studieze muzică clasică și jazz la vârstă de 5 ani. Acesta a colaborat cu The Black Eyed Peas, Kylie Minogue, Shakira, Enrique Iglesias, Britney Spears și mulți alți artiști importanți. În 2017, acesta a decis să își înceapă propria carieră, iar hit-ul “Old School Românce” a intrat în Top 100 Global Shazam și a ajuns pe primul loc la un radio din Italia. Piesă a acumulat peste 10 milioane de stream-uri.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT