LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce va face Zannidache cu premiul de la “Survivor România”?

S-a scris ultima filă „Survivor România” 2021, iar la capătul celei mai frumoase și aspiraționale competiții televizate, devenite un adevărat fenomen media, se află un singur Mare Câștigător: Zannidache. Cine este acesta citiți în continuare.

Cel de-al doilea sezon al celui mai urmărit și iubit reality al momentului a oferit o ultimă reprezentație de foc de pe nisipurile din Republica Dominicană, un show total, în care cei trei concurenți rămași in Finală au dat totul pentru a câștiga trofeul „Survivor România” și premiul în valoare de 250.000 de lei. Edmond Hubert Zanidache are 24 de ani este fericit că a câștigat marele premiu si titlul de Survivor România, sezonul 2. “Simt recunoștiință maximă, le spun oamenilor de acasă că m-au ajutat să-mi cumpăr un apartament, asta era visul meu, nu am vrut să zic niciodată treaba asta. Vreau să mă mut de la cămin în apartament. O să mă culc în fiecare seară în apartamentul meu când o să-l cumpăr și o să mă gândesc la toți oamenii de acasă. Mă simt bine, mă simt recunoscător. O să-mi arăt recunoștiința prin atitudinea și energia mea de-a lungul vieții pentru că omul fără oameni e zero și eu fără oameni n-aș fi putut să iau acest trofeu”, a povestit Zannidache după ce s-a terminat emisiunea pentru “theXclusive de la Kanal D.

După jumătate de an în care și-a depăsit limitele cu fiecare încercare, în care a trecut de la agonie la extaz, departe de cei dragi și de confortul de acasă, Zannidache și-a putut vedea visul împlinit.  După o competiție extrem de strânsă cu Andrei și Marius în ultimele două jocuri din „Survivor România”, Zannidache a cucerit inimile publicului. În urma voturilor din ultimul Consiliu al Survivor România, Zanni a fost desemnat Marele Câștigător și posesor al Trofeului atât de râvnit. „De emoție am transpirat. E foarte greu trofeul… E cel mai greu trofeu. Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Am avut foarte multe emoții, dar nu de frică. Au fost emoții de bucurie pentru că simțeam acest moment și emoțiile erau foarte mari pentru că nu prea știu cum să-mi arăt recunoștința… Dar recunoștința mea o s-o vedeți în toată energia mea și toată atitudinea mea de acum încolo. Vă mulțumesc din tot sufletul meu nu că ați pierdut timpul, ca l-ați câștigat alături de mine”, a spus învingătorul Zannidache.

Ce nu stiti despre Zannidache?

Faimosul solist Zannidache are o poveste de viață impresionantă, caci a crescut la orfelinat, după ce a fost abandonat de părinți, la naștere, însă și-a văzut visul cu ochii și s-a ridicat prin propriile puteri și multă voință. Artistul și-a tatuat aproape fiecare părticică a corpului, având la activ peste 100 de tatuaje, fiecare dintre acestea cu o poveste și o semnificație aparte. „Am copilărit până la șase ani într-un orfelinat. Zilele treceau fără să facem nimic, dar eu am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate: am făcut tatuaje, am tuns, am lucrat la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou”, a povestit Zanni. „Fiecare tatuaj este transcrierea unui sentiment – frustrare, revoltă… Am tatuat pe mine numai sentimente. Tatuajul de pe tâmplă înseamnă totul, universul. Am peste 100 de tatuaje. Am făcut 30 de tatuaje într-o săptămână. Dacă aveam bani le făceam pe toate în același timp. Am investit foarte mult în ele, câteva zeci de mii de lei. Cel mai scump a fost 1200 de lei. Tatuajul <HOME> reprezintă visul meu, acela de a avea o casă a mea. Mi-am tatuat pe spate mesajul <Home is Where Your Heart Is> care este tatuat lângă mesajul <Homeless>. Încă nu știu unde îmi este inima, sunt neliniștit teribil. Casa mea va fi acolo unde mă voi simți liniștit. M-am obișnuit cu sentimentul ăsta de neliniște. Sunt mereu agitat, frustrat. Mi-am tatuat pe tâmplă <Understand Why> pentru că, cu cât înțelegi mai mult, ce se întâmplă în jurul tău, cu atât șansele să te enervezi sunt mai mici”, povestea Zannidache înainte de a pleca la „Survivor România”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT