LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Ce surprize mai pregătește Inna fanilor săi?

Încântătoarea Inna a revenit cu două surprize pentru fani. Prima e versiunea în franceză a single-ului "Maza” interpretată împreună cu Black M (Black Mesrimes), un rapper francez, cunoscut pentru proiectul Sexion d'Assaut. A două surpriză e că se întoarce în TV.

Piesa a fost scrisă și produsă de Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA, versuri în franceză Alpha Diallo și face parte din albumul ”Heartbreaker”, care include 10 piese și care este lansat de artistă la finalul anului trecut. ”Maza” are peste 7 milioane de vizualizări în mai puțin de 20 de zile de la lansare cu videoclip oficial. ”M-a entuziasmat feedback-ul super bun pe care ”Maza” îl are de la fani, așa că acum mă bucur să lansăm și versiunea în franceză cu Black M. Enjoy!”, a spus INNA.

INNA a avut un an super intens până acum cu multe lansări: o super colaborare cu Alok, DJ-ul numărul 5 în lume conform clasamentului DJMag pentru ”It Don’t Matter”, “Cool Me Down” feat. Gromee, DJ de top din Polonia. În urmă cu câteva zile, a lansat ”Summer’s Not Ready” cu Flo-Rida și Timmy Trumpet.

”Petrecerile verii pot începe cu această piesă pe care tocmai am lansat-o cu Flo-Rida and Timmy Trumpet! Hai să ne distrăm împreună, să ne bucurăm de vară! Este cea de-a doua mea colaborare cu Flo-Rida după ”Club Rocker” și prima piesă cu Timmy Trumpet, doi artiști pe care îi apreciez”, a spus INNA.

Inna detectiv la “Masked Singer”

Cel de-al doilea sezon al show-ului Masked Singer România vine cu o mulțime de suprize. Mai multe măști, mai multe vedete își vor ascunde identitatea îmbrăcând costume spectaculoase, iar patru detectivi agili vor pune cap la cap indiciile pentru a descoperi cine sunt cei care își vor proteja identitatea sub chipul unor personaje fantastice. La masa detectivilor se așează două femei puternice: Mihaela Rădulescu și INNA. Dacă anul trecut a reușit să descopere multe dintre vedetele ascunse sub mască și a fost încoronată ”Regina detectiv”, auzul ei dându-le mari bătăi de cap personajelor, anul acesta INNA și-a propus să încurce în continuare socotelile celor care se ascund în măști și să deconspire cât mai multe celebrități: ”Sunt entuziasmată să fiu detectiv și în cel de-al doilea sezon de Masked Singer, este un proiect TV extraordinar în care mă distrez alături de colegii mei, descoperim personaje și povești savuroase, măști spectaculoase. Dacă primul sezon a fost tare, cel de-al doilea sezon va fi cel mai tare, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a spus INNA.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT