LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Mirela Vaida și-a luat antrenoare de la “Exatlon” – Cristina “Kiki” Constantinescu

Toată lumea o știe pe vedeta de televiziune, actrița și cântăreața Mirela Vaida, vedeta teatrului Constantin Tănase. Însă puțini sunt cei care știu că solista și-a luat antrenor personal. WeLoveMusic a aflat mai multe despre acest lucru dar și despre proiectele Mirelei Vaida.

Știm deja că Mirela Vaida de la “Acces Direct” și fosta concurentă la “Te cunosc de undeva” are probleme cu o femeie care o terorizează la emisiune. Și tot ea spune că după vacanță în Egipt s-a îngrășat așa că și-a luat antrenor personal. Iar aceasta este nimeni alta decât Cristina Kiki Constantinescu care a împlinit 34 de ani și care este fostă concurentă la “Exatlon” de la Kanal D. “Sunt antrenor de fitness, aerobic, kinetoterapeut, antrenor personal, trainer pentru una dintre cele mai mari companii. În momentul de față mă axez pe partea de antrenamente personale și kinetoterapie. O antrenez pe Mirela Vaida în acest moment. Eu cu Mirela ne cunoaștem de vreo 7 ani, dacă nu mă înșel, când ea venea constant la clasele mele de aerobic. Ea a făcut o pauză de sport datorită ultimului copil și pandemiei și a zis că e cazul să se reapuce de sport. Și cum noi ne știam de atât de mult timp și știa modul în care eu lucrez a ales să lucreze cu mine. Știa că sunt un profesionist și că tot timpul modelez antrenamentele pe clienți mei, personalizez modul în care lucrez cu fiecare în parte, având cunostiințe de kinoterapie ajută și pe partea asta medicală, să spun, pe partea de recuperare și îi place că sunt destul de dură și o țin din scurt. Nu-i vorba de duritate, neapărat că țip. Eu sunt foarte strictă la modul că pauzele trebuie să fie scurte, clare, să fie antrenament eficient, să nu ne lungim mai mult decât trebuie, să combine cardio, tonifiere tot ce are ea nevoie. Sunt strictă în ideea în care doresc ca antrenamentul să aibă rezultate și atunci știu ce înseamnă importanța pauzelor, să nu fie prea lungi, etc. Ea știind cum fac antrenamentele, a vrut să lucreze cu mine. E un client ascultător, e ambițioasă de când o știu, lucrează, își dorește să facă. Se mai plange, ca orice om normal, și mai ales după pauză este mai greu, însă rezistă foarte bine iar mușchii au memorie. Cred că a slăbit în 2 săptămâni un kilogram pentru că are grijă și la alimentație”, ne-a povestit Kiki.

Cântă la Teatrul Constantin Tănase cu Adrian Enache

Vedeta revine pe scena sălii Teatrului de revista Constantin Tănase, sâmbătă, 29 mai 2021, ora 19:00, la Sala Savoy, când va avea loc premiera spectacolului-concert „Acces Direct … la muzică”, în regia lui Cezar Ghioca. Cele două vedete ale spectacolului, Mirela Vaida şi Adrian Enache, sunt acompaniate de Orchestra Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dirijată de Dan Dimitriu. Scenografia e semnată de Ana Iulia Popov, iar coregrafia Baletului, de Cornel Popovici.  „În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida! Aştept de cincisprezece ani un astfel de spectacol, pentru că înlăuntrul ființei mele, dincolo de orice, sunt un artist prin excelență”, mărturisește Mirela Vaida. „Iar ceea ce fac acum la Teatrul de Revistă este ceea ce mă definește și mă face cu adevărat fericită și împlinită din punct de vedere profesional. În acest spectacol sunt 100% Mirela Vaida, aceea pe care poate lumea n-o cunoaște atât de bine. Sensibilă, vulnerabilă, generoasă, emoționantă, cu slăbiciuni, dar în același timp, foarte puternică, un om care, atunci când cântă live, cu orchestra în spate, se simte pe de-a dreptul împlinită”, adaugă această. „Acces Direct ,.. la Muzică!” este un spectacol cu muzică de calitate, inspirat aleasă, din mai multe colțuri ale lumii, dar și de la noi. Este un spectacol în care artiştii Teatrului “Tănase” aduc un tribut şlagărului şi folclorului românesc, dar și muzicii de pretutindeni.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT