LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
luis gabriel - lalele

we ❤️ music

Ce piesă specială a lansat Luis Gabriel! Ce rol joacă artistul în noul său videoclip!

Îndrăgitul solist Luis Gabriel revine în atenția fanilor săi cu o piesă specială, de dragoste, care te duce cu gândul la melodia interpretată de Luigi Ionescu în urmă cu peste 50 de ani. De data aceasta piesa este realizată de o echipă fresh de la "Sprint Music" și interpretată cu mare pasiune.

După ce ne-a încântat cu “Ochii tăi”, iată că Luis Gabriel revine cu un nou single care te face să te gândești la celebra piesă a lui Luigi Ionescu, “Lalele Lalele”, lansată în urmă cu peste 50 de ani. Doar că acum avem o variantă de la o echipă mai tânără și fresh, de la Sprint Music, iar piesa lui Luis Gabriel, “Lalele”, a fost creată, muzică și text de Midas Music iar de videoclip s-a ocupat Claudiu Stan de la MVP Entertainment. În rolul principal îl veți vedea chiar pe Luis Gabriel, cel care încearcă să ofere cele mai frumoase flori trecătoarelor.
“Am o părere foarte bună despre această melodie pentru că “Lalele” mi se pare că este cea mai frumoasă melodie!

Am încredere foarte multă în ea. Am decis împreună cu echipa de la Sprint Music să filmez într-o florărie pentru că trebuia să fiu, oarecum, florar, în acel videoclip. Să dăruiesc fetelor supărate lalele, ca să uite de probleme. Să treacă, cu bine, peste tot. Le-am dat atenție și afecțiune, cum ar face un iubit”, povestește artistul. Cât despre cât de des dăruiește Luis Gabriel flori, a povestit chiar el. “Flori îi ofer soției mele, mereu. De câte ori plec în turneu și mă întorc, mereu îi aduc cele mai frumoase flori și îi fac cadouri. Așa că, se potrivește foarte mult piesa “Lalele” cu noi, este o melodie foarte frumoasă. Iar florile, în general, sunt superbe și tot ce ține de ele”, a mai spus Luis.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT