LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
LIA - In urma ta

we ❤️ music

LIA a lansat videoclipul oficial al piesei „In urma ta” – o incursiune in Universul anilor ‘80

LIA a lansat videoclipul oficial al piesei de debut „În urma ta”. După ce ne-a readus nostalgia în case, în mașină sau, pur și simplu, în căști, acum a venit momentul să ne plimbe prin timp prin intermediul imaginilor.

Printr-un videoclip cât o incursiune în mirajul anilor ’80, LIA reușește să fie o apariție, totuși, plină de noutate. Pentru că nostalgia este despre amintiri fericite, artista aduce, prin fiecare notă și prin fiecare mișcare, o perioadă care poate părea îndepărtată, dar familiară, pentru cei care au trăit-o, și cu totul nouă pentru generația tânără.
LIA este un proiect care vrea să mulțumească tuturor artiștilor care și-au lăsat amprenta asupra industriei muzicale, de-a lungul timpului, și să îi aducă în actualitatea vremurilor prezente. Un proiect îndrăzneț care promite să schimbe, cel puțin pentru acele minute în care punem pauză la tot ce înseamnă cotidian, industria muzicală din România așa cum o știm în prezent.

„Cred că e important să îi apreciem și să nu îi uităm niciodată pe cei care au fost înaintea noastră. Muzica veche nu e demodată, e muzică bună. Îmi doresc să o readuc într-o anumită formă în fața oamenilor care poate au uitat de ea sau poate nici măcar nu o cunosc”, a povestit LIA, la momentul lansării piesei „În urma ta” în digital, în 23 iunie.
Pentru a recrea acea perioadă a anilor ’80 a fost nevoie de o echipă care să înțeleagă, până în cel mai mic detaliu, acest proiect. Șerban Racovițeanu (regie și montaj), Paul Tatcu (director imagine), Andreea Letea (styling), Gabriela Păun (make-up), Ionuț Roșu (hair), Tudor Halațiu (clothing) și Koptic (glasses) formează echipa care a reușit să transpună prin imagini, direct în casele noastre, energia acelor vremuri.

LIA, pe numele real Ioana Ardelean, este o artistă în vârstă de 22 de ani, care a devenit cunoscută după apariția la X Factor, unde a reușit să ajungă până la dueluri, în echipa lui Ștefan Bănică. Totuși, X Factor nu a fost prima interacțiune cu muzica. Artista, care a absolvit Liceul de Arte din Oradea, secția canto popular, este pasionată de muzică de când se știe și a început să cânte atunci când a început să vorbească, după cum povestește mama sa.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT