LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
ioana ignat si dj project

we ❤️ music

Ce surpriză pregătesc Ioana Ignat și Marius Moga?

Fosta concurentă de la ”Vocea României”, solista Ioana Ignat pregătește o nouă surpriză muzicală. S-ar părea că aceasta va fi în colaborare cu nimeni altul decât fostul antrenor Marius Moga. Vedeta a publicat un mesaj, în timp ce pleca în vacanță cu iubitul ei Sebastian Dobrincu.

Anul acesta pare să fie plin pentru Ioana Ignat, care a început o colaborare cu DJ Project și care va urca din nou pe scena de la WeLoveMusic Festival, de pe Platoul Fețeni de la Râmnicul Vâlcea. Iată că iubita lui Sebastian Dobrincu, cu care a plecat într-o vacanță peste hotare, mai are o surpriză pentru fani, pe care a anunțat-o pe pagina sa de instagram. ”Ne-am întâlnit în urmă cu câțiva ani la Vocea României și de atunci până în prezent, am petrecut multe momente frumoase la evenimente, în studio, la concerte. Am avut mereu în cap să facem o melodie împreună, dar ne-am lăsat în mâna destinului. Acum, vă anunțăm că am lucrat la o piesă, pe care o vom lansa în colaborare zilele acestea”, a scris Ioana Ignat.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei înseamnă hitul „Doar pe a ta”, piesă anului 2017, care a ajuns no. 1 în topurile muzicale. În prezent, Ioana Ignat are numeroase hituri care au ajuns pe locul 1 în topurile radiourilor și care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube și ascultări pe Spotify, printre care se numără piesa „Nu mă uita”, care are în prezent aproape 100 de milioane de vizualizări pe YouTube. În 2023, Ioana Ignat va lansa primul album, pe care va include piese ca „Lângă inima ta” și „Te caut iar”.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT