LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pe

we ❤️ music

Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru „Hurricane”

Martin Garrix face echipă cu Sentinel și Bonn pentru „Hurricane”. STMPD RCRDS și Tomorrowland Music continuă lansarea EP-ului lor de colaborare cu lansarea foarte așteptată a lui „Hurricane”.

„Hurricane” transportă ascultătorii într-o dimensiune cu totul nouă a muzicii. Cu pasiunea sa de netăgăduit și vibrațiile sale, piesa se dovedește a fi un candidat puternic pentru coloana sonoră a verii.
Stream / Download: https://umu.lnk.to/HurricanePR
Vorbind despre colaborare, Garrix și-a împărtășit entuziasmul, declarând: „A existat o energie uimitoare când am creat această melodie. Eu și Bonn am mai lucrat împreună de multe ori înainte, iar vocea sa uimitoare se potrivește perfect cu „Hurricane”.
Sentinel a adăugat „De la prima schiță a acestui cântec, știam că avem un imn pe mâini. I-am avut în minte pe Martin și Bonn încă de la început, așa că a termina melodia împreună cu ei a fost incredibil de special. Suntem cu toții foarte mândri și încântați să o împărtășim lumii.”
Versurile, cuplate cu ritmurile contagioase ale melodiei, creează un amestec irezistibil care rezonează cu ascultătorii la un nivel profund. Nu ratați această colaborare senzațională care pregătește scena pentru o vară incredibilă.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT