LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
dumi jordan 23

we ❤️ music

O noua lansare spectaculoasa de la Dumi – “23 ca Jordan”

Tanarul solist, om de radio si producator muzical ne incanta chiar de ziua lui in care implineste 23 de ani cu o noua creatie muzicala. Noua lui piesa se numeste - "23 ca Jordan" si a dat mai multe detalii despre aceasta.

“Piesa se lanseza intr-o zi speciala, chiar de ziua mea, pe 26 ianuarie si se numeste “23 ca Jordan”, am vrut sa fiu la fel de bun ca Jordan, si el avea numarul 23 pe tricou. Este o melodie compusa de mine, versurile sunt reprezentative fiind tot despre mine si vointa mea de a merge mai departe dar si despre trecutul meu si prin ce am trecut. Este o piesa care imi place foarte mult. De data aceasta nu am filmat videoclip la ea, va fi doar un artwork in colaborare cu Denisa Elena”, spune Marian Dumitru pe numele de scena Dumi.

In cei 23 de ani a lansat 9 piese in 2 ani de zile si mai urmeaza. Tanarul lucreaza la Azza Studio impreuna cu Sandu Stefan si Don Dante, unde facem piese pentru alti artisti precum Mellina, Musty, Ame, 6Teen, Maria Stepovenco, coveruri si tot felul de melodii. In paralel sunt director de vanzari la X-treme Media Services cu un foarte bun prieten Andrei Radu. Am lucrat cu Denisa Elena , un artwork si va fi o surpriza pentru toti. Dar promit ca vor urma doua videolcipuri la urmatoarele piese pe care le voi lansa. Am planuri mari pentru anul acesta, am 5 piese gata si sunt nerabdator sa le lansez. La piesele respective am lucrat cu baietii de la studio si sa vedem ce va iesi”, ne-a mai spus Dumi.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT