LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
hevito

we ❤️ music

Ce nu știți despre Hevito, artistul din Republica Dominicană

Numele lui real e Severino Hernandez Hector Manuel dar toată lumea îl cunoaște Hevito, cel care a lansat piese precum "Bailando" cu DJ Sava, "Viajero" cu Vanotek sau "Negra Linda" cu Gipsy Casual și Ralflo.

Toată lumea îi spune Hevito însă numele lui real este Severino Hernandez Hector Manuel, are 36 de ani și face muzică incaă dinainte de a se muta în țara noastră. “Sunt în țară din 2011, am venit la voi în țară să fac muzică aici. Eu cântăm acolo, aveam și acolo formație Underground, un fel de trupa cum era Paraziții. Am început să și lucrez, am format o echipă cu mai mulți muzicieni. Mi-au plăcut oamenii de aici și mă bucur că am prieteni aici. Jumătatea mi-am cunoscut-o în Republica Dominicană și fiecare avea treba lui, însă ne-am cunoscut la o cafea. Este de la voi de aici, are în familie strămoși importanți, nume din istorie. Mai am opt frați care nu fac muzică. Eu m-am născut întotdeauna boem și voi muri boem. Eu am început să cant pe la 17 ani, fac baseball și fac parte de 7 ani din echipa națională de baseball a României. Iubesc animalele și am trei câini. Iubesc mâncarea românească, ciorbă de burtă, sarmalele și pomană porcului. Îi mai place să pescuiască și cel mai mare peste prins a fost de 7 kilograme”, ne-a povestit solistul care nu prea vorbește bine românește. Solistul se pregtateste să plece din țară cu noi proiecte în Republica Domimicana unde va filma 2 videoclipuri și apoi își ia zborul către Statele Unite ale Americii unde are treabă.

În ultimii doi ani a stat foarte mult în studioul de înregistrări și a compus. Deși a fost afectat de pandemie și i-au picat concertele dominicanul se arată totuși mulțumit de ce a produs. “Situația pandemică a dat bătăi de cap artiștilor de pretutindeni, însă în mod special celor din România care nu au avut susținerea de care aveau nevoie din partea autorităților. Insă a fost și o parte bună, cel puțîn pentru mine, aceea că am avut mai mult timp pentru a intră în studio. A fost o perioadă în care am compus mult, în care am evoluat că artist, iar surprizele pe care le-am pregătit încep să apară. S-a născut colaborare internațională și veți vedea ce va urmă, voi colabora cu Admiral C4C apoi din nou cu Connect-R și DJ Sava dar și alți artiști celebrii. Am lansat piese și videoclipuri la “Lento” dar și “La Vesina” și cu ea am intrat pe radouri internaționale. “Melodia “La Vesina” sau “Vecină”, este inspirată din realitate, din viață de toate zilele ale prietenilor mei. Este bombă piesă, este foarte antrenantă, exact ce se cere pe piață. Am lucrat la melodie cu Alin Radu, care a făcut instrumntalul și eu am făcut linia melodică și versurile. Iar Claudiu Stan a făcut videoclipul care este unul foarte antrenant, de imagine, iar în el apare o domnișoară extrem de sexy. Filmările au durat mai multe ore pentru că au filmat mai multe videoclipuri o dată. Piesă asta a fost inspirată din viață de zi cu zi. Mă inspir de fiecare dată din viață reală. Muzică mea este inspirație și pentru alțîi”, ne-a mărturisit Hevito care este foarte încântat atât de piesă cât și de noul sau videoclip.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT