LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Cabron si JO x La Mal

we ❤️ music

Cabron și JO lansează single-ul “La Mal”, primul hit al anului 2023

După colaborarea anului 2022 cu Theo Rose – "Fructul interzis", piesă care a strâns peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube și peste 1,5 milioane de streams pe Spotify, Cabron se pregătește pentru un nou hit.

“La mal”, noul single semnat Cabron, este un featuring cu JO, piesă care te va purta printr-un carousel de emoții și va rămâne în mintea și playlist-ul tău pentru mult timp. Cei doi artiști nu sunt la prima colaborare. În 2018 au lansat împreună “Cu inima”, piesă care a făcut valuri în industria muzicală și este în continuare ascultată de fani. “Cu inima” are nu mai puțîn de 42 de milioane de views pe YouTube.

“La mal” este fix scenariul unei povești tipice de dragoste, care nu este niciodată liniară. De multe ori, avem tendința să ne pierdem pe drum, să alegem și cai greșite, chiar dacă inima ne spune altceva. Flow-ul inconfundabil a lui Cabron, combinat cu vocea puternică și caldă a lui JO, se combină și creează o piesă memorabilă.
Piesă a fost scrisă în studiourile HaHaHa Production și este lansată în coproducție cu Cât Music. La piesă au lucrat Alexandru Minculescu (Cabron), Florin Boka (Feenom), Cally Roda, Ana Maria-Stancu și Răzvan Sofronescu.
Single-ul este acum disponibil pe toate serviciile de streaming. Urmărește conturile de social media ale artiștilor pentru mai multă muzică, updates și conținut exclusiv.

Urmărește-l pe Cabron:
Facebook: https://www.facebook.com/cabrononline
Instagram: https://www.instagram.com/cabronair/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCJaFBxSsX8wxYDVAO2bw6Lw
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@cabrondpm?
Urmărește-o pe JO:
Facebook: https://www.facebook.com/JoOficial
Instagram: https://www.instagram.com/jo.ioanaa/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/3ArPP8R2oGr81W8i4XBPpP

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT