LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.
Andia - La nevedere

we ❤️ music

“La nevedere”, piesa lansată de Andia acum mai puțin de o săptămână, ocupă 3 poziții în trending-ul românesc de pe YouTube

Piesa Andiei, „La nevedere", lansată acum mai puțin de o săptămână, numără peste 2.5 milioane de vizualizări pe YouTube și se află pe trei poziții de top din trending - #1 videoclipul oficial, #3 varianta live a piesei, iar pe #4 se află varianta audio.

Tot la capitolul YouTube, piesa se află în trending și pe plan internațional – #1 Moldova, #12 Germania și #13 Regatul Unit.

Mai mult, piesa este #1 trending pe Shazam și pe #7 în topul căutărilor din România, fiind a2a cea mai cătată piesă românească. De asemenea, „La nevedere” este #1 în iTunes România, #2 pe Apple Music România și #4 în Spotify România.

Tot în acest timp, pe Tik Tok #andia este în top 3 hashtag-uri din România, iar #lanevedere numără peste 20 de milioane de vizualizări, cu peste 30.000 de videoclipuri create pe sunetul piesei.

„Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o am în suflet în acest moment. Sunt extrem de fericită că vă place piesa, că ați primit-o atât de frumos și nu pot decât să vă mulțumesc. Mesajele și susținerea voastră mă copleșesc. Much love!”, a declarat Andia. 

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT