LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Anda Adam la We Love Music Festival

we ❤️ music

Ce amintiri are Anda Adam cu Lou Bega! “Chiar făcusem o serbare la școala generală, aveam acolo o coregrafie sincron, cu nu știu câte fete”

Încă puțin și se apropie cel mai tare festival al lunii august, We Love Music Festival, care va reuni în perioada 18-21 august pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea cei mai tari artiști ai momentului, atât de la noi cât și internaționali. Va fi un mix mult așteptat atât de către organizatori cât și de către artiști, iar Anda Adam se află printre ei.

Pe scena We Love Music Festival vor urca artiști precum Ronan Keating, Outlandish, Lou Bega autorul hit-ului Mambo No.5, Oceana, Haddaway, Nana, Ricchi e Poveri, Jay Sean și mulți alții dar și nume mari de la noi precum Connect-R, Anda Adam, 3 Sud-Est, N&D, DJ Project, Body&Soul, Speak, Ștefania, YNY Sebi, Antonio Pican și alte foarte multe nume cunoscute.

Anda Adam este extrem de fericită că face parte din acest proiect și că este nerăbdătoare să urce pe scena We Love Music Festival organizat de Sprint Music, mai ales că mulți dintre artiștii internaționali pe care ea i-a ascultat și îi ascultă la rândul ei fac parte din distribuția acestui festival, așa că artista și-a amintit ce o leagă de Lou Bega.

“Mi se pare foarte tare festivalul We Love Music. Îmi aduc aminte că pe piesa lui Lou Bega, Mambo No.5,  chiar făcusem o serbare la școala generală, aveam acolo o coregrafie sincron, cu nu știu câte fete, deci mortală oricum perioada! Și sunt artiști foarte mari. Cu Jay Sean am urcat și pe scenă, am și cântat la un eveniment pe care l-a susținut în București la un moment dat, deci mă și cunosc personal cu el, e un artist foarte mare și foarte bun și îmi plac foarte tare piesele lui. O să fie un festival foarte tare pentru că  sunt piese care nu vor muri niciodată, toate evergreen-urile astea scoase de cei care vin la We Love Music Festival sunt piese care și peste 20 de ani de acum încolo, dacă o să le asculți, tot o să îți facă plăcere. Îmi și place, nici nu pot să stau locului dar în același timp mă cuprinde și nostalgia așa, pentru că am tot felul de amintiri frumoase, dar multe, din perioade diferite ale vieții și toate foarte-foarte frumoase și cu oameni  diferiți pe care îi iubesc. Cred că o să fie foarte tare festivalul. Sunt foarte fericită că o să fac parte din el și o să urc pe scenă alături de nume atât de mari din industria muzicală de pe planeta asta”, a declarat Anda Adam, atunci când am întrebat-o ce părere are despre acest festival și ce amintiri îi trezesc artiștii internaționali care vor urca pe  aceeași scenă cu ea.

we ❤️ music

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT