LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Smiley a devenit pe 9 martie tată de fată! Gina a născut o fetiță sănătoasă

Tiberiu Andrei Maria, pe numele său de scenă, Smiley, a devenit azi fericitul tătic al unei fetițe sănătoase. Pentru că iubita lui, celebra Gina Pistol, născut acum cateva ore la maternitate, după ce pe 8 martie s-a internat

Vedeta de la Chefi la cutite – Gina Pistol (40 de ani) și prezentatorul si juratul “Romanii au talent” Smiley (37 de ani) au devenit părinți pe 9 martie. Ieri, 8 martie, vedeta a fost dusa de iubitul ei la spital, caci micuta s-a grăbit să vină pe lume mai devreme cu câteva zile. Smiley este în al nouălea cer după ce în urmă cu câteva ore iubita lui a născut. “Dacă ar există litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!”.

gina pistol si smiley
gina pistol si smiley

Gina se simte bine, a născut în seară această, fetiță nostra este sănătosâ, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar @danaoprescu , medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:) Gășiți mai sus imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm că unor prieteni buni. Va mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare! (Mai multe imagini găsiți în linkul din BIO)”, a scris juratul de la Românii au talent pe pagină lui de socializare. Fetiță este perfect sănătoasă iar Smiley este un tătic fericit, mergând la clicnica Sanador. Din pactae, nu are voie sa o vada, din cauza restrictiilor datorate coronavirusului.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT