LOGO-We-Love-Music-250x73-backgr-negru
Search
Close this search box.

we ❤️ music

Câte fețe are Mellina! Artista și-a schimbat look-ul pentru noul său videoclip, „Dependență psihică”!

Mellina nu stă deloc degeaba! Artista a revenit în forță după problemele de sănătate cu care s-a confruntat și pe care le-a avut în ultimul an și jumătate și începe să își reintre în ritm și să scoată din nou piesă după piesă.

Artista lansează azi “Dependență Psihică”, în colaborare cu MusicLover, videoclipul fiind realizat sub bagheta magică a regizorului Silviu Mîndroc. Mellina avea de ceva timp pregătită piesa „Dependență Psihică” însă abia acum a venit momentul ca aceasta să vadă „lumina zilei”.

„Piesa asta, “Dependență Psihică”, cu  toate că are un sound diferit față de ce am scos până acum, este o piesă pe care am scris-o cred că acum 7-8 ani, pentru că, ce credeți, eu mai am cel puțin 100 de piese scrise pe care nu le-am scos! Nu știu de ce, habar nu am, probabil că întotdeauna am scris altă piesă nouă și am scos-o pe aceea”, a început să povestească Mellina.

„Piesa e o stare de-a mea, vorbește despre acele relații în care ești îndrăgostită, vrei să fii cu el dar știi că nu e bine, vrei să fii cu ea dar știi că nu e bine și totuși ceva te atrage către acest om. Practic, e dependență. Este poate genul acela de relație toxică prin care toți am trecut sau vom trece, mai devreme sau mai târziu, și nu știi cum s-a făcut,  zic și în piesă, nu știu cum a redevenit iar o problemă. Tu vrei să te rupi de această stare toxică dar apoi intrii din nou în ea și ești așa într-un vârtej din acesta. Sper să placă, piesa am scris-o eu, așa cum sunteți obișnuiți, orchestrația este făcută de Alex Leceanu împreună cu echipa mea de la Sprint Music. Sper să vă intre la suflet!”, a mai mărturisit Mellina.

we ❤️ music
Solicitați informații despre onorariu și disponibilitatea artistului/trupei pentru data evenimentului dv.

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
we ❤️ music
we ❤️ music
we ❤️ music

CONTACT